Bu akşam nişanlımın ailesi ailemle bayramlaşmaya geldiler biz nişanlımla dışarıdaydık daha sonra gectik bize.Gittiğimde babam evde yoktu annem babaannem ve amcamın eşleri olan iki yengem vardı.Gayet guzel oturuyoruz sohbet muhabbet ama babam yok arıyorum acmıyo neyse geldi her zamanki gibi icmiş.
Hoşgeldiniz diyip oturdu yanlarına başladı sacma sapan konuşmaya.Nişanlımı mutfağa cağırdım babana işaret et istersen şimdi gerginlik olmasın sacmalarsa dedim tamam dedi.
Pazar gunu ceyizim eşyalarım gidecek evime o konu acıldı kayınpederim araba ayarladığını soyledi zaten evim arabayla 10 dakikalık mesafede.Babam gerek yok biz ayarlarız diyor kayınpederim bizim iş arabasını getiricem diyor babam gene gerek yok diye cıkış yapıyor nişanlım iyice gerildi.O ara yengem bahceye cıktı nişanlım da arkasından bahceye sigara icmeye kalktı bende gittim baktım yengem guluyo arkası donuk.Ne oldu yenge dedim gulesim geldi enerjimi atayım dedi nişanlım şok oldu sinirlendi.İceri gectik yine babam başladı benim kızım bitanedir kıymet bilceksiniz bilmem ne diye yani kısacası hem kendini hem bizi rezil etti.Allahtan kayınpederim dunya iyisi adam guzellikle konuşup cevaplar verdi bu şekilde zehir oldu bayram bana.
Babamı değiştiremedik zaten değişmez de ama bari kıymet bilceksiniz diye one surduğun kızına once kendin kıymet verseydin keşke baba..
Bir ic dokme sadece
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bir ic dokme sadece