Kardeşim oldu
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kardeşim oldu
-
02-10-2022, 18:05:34Slm hanımlar evet başlıktan okuduğunuz gibi kardeşim oldu.olmedi olduruldu. Ne yapsam derdimi nerelere kimlere anlatsam bilemedim .cok uzgunuz. Bayram gelmis neyimize. Bu bayramı bizlere zehir edenler allahindan bulsun inşallah. Ne kadar da zormus. Kardeşimle cok goruşmezdik kus değildik ama. Hep evli olmayanlar icin kullanılan bir soz vardır ya gorunmez bir ip vardır zamanı geldiğinde sizi birlestirir diye . Işte bu soz bence iki kardeş arasında da boyleymiş bunu anladim . Ne kadar az gormesekte bizi yıktı resmen. Yıktı yaktı dağıttı bizi. Annem desen ona daha bir buyuk aci bu. Evladını kaybetti daha hayatının baharında daha 29 yaşında. Artık bu sayıyı hic sevmiyorum gormek okumak dahi istemiyorum. Allahım bizlere dayanma gucu ver yarabbim. Bunu yapanları allaha havale ediyorum en buyuk acıyı bize yaşattılar ya daha buyuk aci onların olsun. Biz nasıl bu hale geldik.anlamiyorum. icimdeki o buyuk boşluğu nasil dolduracam. Hic birimizin uzulmesini ağlamasını istemezdi ama bizi en cok kendi ağlattı uzdu icimize bu tarifsiz acıyı bıraktı gitti. Birdaha hic gelmeyecek cocuklarımın dayısı yok artık. Benim kardeşim yok artık. Nasil dayanılır bu acıya. Ecel ile gelen olum başım gozum ustune ama bu şekilde olmamalıydı rahat uyu kardeşim seni oraya yatıranlar elbet cezalarını cekecekler.