Kızlar https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sinirden-elim-ayagin-titriyor-ses-kaydi.1134621/
Konum bu hatırlarsınız. Ben halen birşey yapamadım sadece eşime dinlettim oda onlara laf sokup duruyor. O oyle yapınca kv de eşim yokken bana laf sokuyor. Ama alttan alttan yapıyor 2 iyi laf soyluyosa 1 kotu. Ben onlara soğuk davranmaya calışıyorum ama o pis samimiyetlerinin icine alıyolar resmen yada aptal aptal sinir edecek şeyler yapıyolar ve patlıycam artık . Bu konuyu actım cunku napicam bilemiyorum kızlar

Şimdi bayram bitince ben ses kaydını onlara whatsapptan atıp şoyle yazmayı duşunuyorum;

Bu kadar mi iki yuzlusunuz onca lafi soyleyip yuzume gulmeyi nasıl başardınız . ben sizden 1 tabak corba 40 yılda bi istedim oda cocuk ac kalmasn diye. her gun her turlu yemegimi yapiyorum sizden ne zaman istedim ki cocukları halleyle buyutcek diyebiliyosunuz? ev temizliğime kadar laf ediyosunuz gittigim andan itibaren arkamdan atıp tutmaya baslamissiniz sizin gercek yuzunuzu gordum artık şunuda anladm ben bazı şeyleri duzeldi sanmıstım baştan nası başlarsa oyle gidiyomus. Laf soktunuz sustum sevmediğim şeyleri yaptınız bişey demedim iyi oldum diye siz beni salak bellemissiniz bana bukadar duşmansanız yuzume gulmeyin kapimida acmayin bari huzurumu evliliğimi bozmayin bu kadar lafi kufuru eden insan olursem bile gelmesin korkarım boyle insandan .

Yada farklı bi mesaj mı atmalıyım? Cok mu yumuşak olmuş bu .

Buarada kayıtta ,ev hanımlığım ,fiziğim annelliğim herşey ama herşeye nefret edercesine ve dalga gecer tarzda soylemleri var.
"Bizle markete gitmiyor, g*tune c*mak sokmuşuz sanki, kendinide bi b*k sanıyor," tarzında konuşmalar ve daha yazamadığım cok şey. obur konumda da var her cumlenin sonunda salak diyolar vs. Yuzyuze konuşsam eminim mesajda yazdıklarımın hepsini unutucam salak gibi gozlerim dolucak konuşamayacağım. O yuzden mesaj istiyorum. Eşime de sadece soyleyeceğim kaydı gondericem diye. Gonderme dese de dinlemiycem ona kalırsak kara gune kaldık