Kızlar elim ayagım titriyor. Bugun markete giderken telefonum evdeydi bilerek ses kaydını acık bıraktım gorumcem oğluma bakacaktı(2 aylık) neyse biz cıktıktan 2 dk sonra diğer gorumcem geliyor bir baslıyolar saydırmaya anlatamam, bana birşey Al demişti bende alırım felan dedim ki aldımda. Arkamdan diyor o bi b*k mu alır gııı. Şu evin pisliğine bak mikrop insan. Ağza alınmayacak ne kufurler. Daha yarısını dinlemedim bu ilk 15 dakikası. . Telefonumun şifresini filan acmaya calışmışlar oburu ordan diyor o anlar elleme şunun telefonuna vs.
Daha ettikleri kufurleri yazmaya dilim varmaz. Comak s*kmalar bilmem neler Hatta biara diyor telefonuda burda ses fln kaydeder . Hemen kıvırıyor yooo ne olcak evi topladım kaydetse nolcak vs vs . Ki kızlar yuzume okadar iyiler ki gorseniz oz kardeşim gibiydiler. Hele o mikrop vs diyen bana herkesten yakındı. Yuzume cok iyiler ama arkamdan neler konusuyolar merak ettim ki suphemde haklıymışım. Kızım icin 1 tabak corba istedim diye bile sovmuşler resmen. Yemek yapmayıda bilmiyormusum. Cocuklari halleyle buyutuyomuşum. Kac cocuğum varmış bişey bildiğm yokmuş.. halbuki bebek uyumadı hic o yuzden bişey yapamadım cocuk ac kalmasın bari dedim.
Kızlar ben napıcam şimdi yuzleşsem nasıl yuzleşeceğim? Altlı ustluyuz. Her dk gelirler yanıma. 2 yaşında kızımda var gerek o gerek başka her turlu yardımı yapıyolardı gerektiğinde. Nasıl bu laflari soyleyebildiler aklım almadı.
Eşime soylemeyi duşunuyorum şuan ne yapıcam bilemiyorum kızlar
Guncelleme: eşim dinledi kızlar cok sinirlendi . Kaydı onlara gonderecekti ama sesimizi kaydetmiş derler bu seferde diye vazgecti . Eşim şimdi onlara laf sokup duruyor tersliyor. 'dedikoducular benim cocuğum sizin neyinizi seviyor bi halt olmaz sizden felan gibi şeyler soyledi laf acıldıkca . Ama kaydı felan soylemedi hic . Onlarda annesini dolduruyor anneside gelip gidip bana laf sokuyor eşim yokken. Ben o gunden beri soğuk davranıyorum bana sorup duruyolar neye moralin bozuk diye hala yakın davranıyolar. Cok bunaldım sıkıldım napicam bilmiyorum sessiz biriyim biri laf sokunca donup kalıyorum ozellikle kv ona bişey diyemediğimi bildiği icin ustume geliyor.. ustelik oyle bişeyler ki 1 vurup 3 seviyor kv yani yakın davranıp davranıp 1 laf sokuyor insan bişey de diyemiyor.
Sinirden elim ayagın titriyor. Ses kaydı
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Sinirden elim ayagın titriyor. Ses kaydı