Merhaba hanımlar. Kısacası kendimden bahsedeyim normalde bu yaz duğunum olacaktı ancak nişanlım işten ayrıldı ve duğunde suresiz ertelendi mecburi olarak. Ozel bir hastane de tıbbi sekreterim. İşten ayrılıp sınava hazırlanması planlıyorum. Ama korkuyorum. Ctesi pazarlar dahil tum tatillerde annemle surekli kavga ediyoruz. Annem surekli bana catiyor aslında. Cevap vermesen sinir krizi gecirme noktasına geliyor. Ben hemen herşeyden cok cabuk etkilenen ufak bir puruz dahi olsa tum gun onun cokukluguyle geciren bir insanım. Hemen hemen her sabah kavga eder. Tatillerde evde koşe bucak saklaniyorum zaten. Annem aslında cok iyi bir insan iyi bir anne ama onun da psikolojisi cok bozuk. Oğrenci yurdunda kalmayı teklif edeceğim aynı ilde sınav icin ama nasıl diyicem ne diyicem bilmiyorum annemi asla kırmak istemiyorum benim canım ama cidden aynı evde yapamıyoruz. Uzaklassam onun icin de cok daha iyi olacak bundan eminim. Konuya nasıl girebilirim ailemi nasıl ikna edebilirim onu sormak istiyorum
Acıklayıcı olması icin evde 3 kişi yaşıyoruz. Abim başka bir ilde calışıyor. Annemin bana gore sıkıntısınin neden kaynaklandığını da aciklayayim. Ananemle araları cok kotu 3 sene once ananem babamın bizim yanımızda annemi kovdu. Sebebi de arsaları vardı 7 daire duştu annanemlere mutahite verdiler. 3 tane dayim var. Evleri onların uzerine verdiler kişi başına 2 daire bir daireyi de 3 e bolduler yine. Vermeyin dedi sizin ustunuzde kalsın olay buyudu oylece kovuldu annem. Bu sene ise ananem hastalandı ciğerleri su topluyor falan gelinler gelmedi. Annemler 5 kız kardeş bakımı kız kardeşlerine kaldı. Annem eve gitmek istemedi ananem 17 gun hastanede kaldı hastane surecinde biz ilgilendik şimdi de her teyzem gelip 1 ay bakıyor. 3. Ye donecekler ve eşleri pek sıcak bakmıyor. Daire olayından dolayı oğulları kiraları versin bakıcı tutsun en azından diyorlar. Annem işte bunu hazmedemiyor bir turlu. Dayilarima kızgın ananeme dedeme cok kızgın. Ama ananem hasta artık inada bişey diyemiyor icine atıyor. Annem ne olacak sıkıntısı da var. Evrede kimse yok ben oldum stres topu. Napicam benim de artık o kadar psikolojim bozuldu ki