merhaba arkadaşlar ben haziran ayında boşandım... son 1 aydır eski eşim surekli duşman değiliz diye diye goruşmek istiyor gecen gun alkol alıp geldi yanıma konuştuk işte donmucekmisin bana hicmi donmucen gibi gibi konuştu şoylemi yapsak boyle yapsakdık diye surekli duşunuyorum dedi... cok seviyorum seni cok ozledim cart curt işte duzelirse birşeyler barışmak gibi niyeti var pişman birde aşkım diyip sarılmaları var beni kullandığını duşunuyorum.... bende kabul etmedim bizden birşey olmaz diye karşılık verdim yani evlensekte aynı hayat devam edicek... ama lakin bunları sarhoşken diyor sabah uyanıyor mesaj atıyor herşey icin teşekkur ederim seninle konuşmak cok iyi geldi senden başkasına bukadar acık konuşamıyorum... ne konuştuk birşey hatırlamıyorum soz vermedim dimi gibi espirili mesaj atıyor yani insanın sinirlerini zıplatıyor sonrada şaka yaptım diyor ve ozur diliyor yani amacı ne anlamadım bu nasıl bir ruh hali zayıf biri olsam ve barışma isteğini kabul etsem sabah sanki hic birşey konuşulmamış gibi davranıyor ve insanın dunyası yıkılır.... bu nasıl bir adiliktir ? veya bu nasıl bir psikolojidir ? Allahtan barışma gibi bir niyetim yok ama insanın sinirleri yıpratıyor.. bana bu konuda tecrubelerini eski eşimin amacı ne paylaşırmısınız ?