Eşimin beni istemeyen ailesi...
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Eşimin beni istemeyen ailesi...
-
02-10-2022, 18:03:213 senedir evliyim eşimin ailesi akrabalara cevresi beni baştan beri istemedi..onlar hep eşimin boşandığı eski eşi ile barışmasıni birleşmesini istediler.. fakat beni tercih ettiği icin başarılı olamadılar.. bu kuyruk acısıyla bana 3 senedir yapmadıkları fiziksel ruhsal şiddet kalmadı ne zaman bayramda koye gitsem eşimin eski eşi de orada hicbir şey olmamış gibi annesi babası ile goruşmeye devam ediyor hatta başlarda ve eşim ile de goruşuyordu... Cocukları var bu arada guya cocuk icin konuşuyorlarmış son zamanlar goruşmemeeye başladı.. fakat ailesi akrabaları surekli beni aşağılayici iğneleyici davranmaktan vazgecmediler.. bu arada benim de cocuğum oldu tabii cocuğum doğduktan itibaren bana daha fazla duşman oldular.. benim doğurduğum cocuğu istemediler hamileyken bile kaldırmaya calıştılar...cocuğum doğdu daha bir akrabası hayırlı olsun demedi annesi babası zoraki evime geldi cocuğu gormeye ben buna rağmen hizmette saygıda kusur etmedim bayramlarda gittim işlerini yaptim... Her ne dediyse de uyumaya calıştım..artık tıkandım cozum bulamıyorum belki onlarla iyi olursam işlerini yaparsam kıymetli olurum diye duşundum ama ağzımla kuş tutsam bile Allah razı olsun bile... demiyorlar..Ben bayramda hizmete gidiyorum annesi babası ben de aynı sofrada oturup yemek yemiyor akrabaları ile beraber oturuyor yiyor Ben ac ne yaparsam yapayım... En son Bayram boyle olmuştubaşta eşim ve ben cok severek evlendik zaten o istediği icin beni aldı ama az bucuk eşimi de etkilemeye başladılar eşimin eski eşini aradım anlamaya calıştım durumu kadının da sucu yok kadının peşini rahat bırakmıyorlarona da eşimle barıştırma yonunde bastı kuruyorlar eşimin akrabaları cahil koy kesimi tut ki benden ayrıldı eşim onunla evlenmez bunu anlamıyorlar kadın maddi olarak duşkun olduğu icin onlarla iyi oluyor gidiyor geliyor kadına bakıyorlar cocuğuna bakıyorlar onun cocuğuna bayramlık alırken benimkini almıyorlar o derece cocuğuma gecen bayram koyu'nden bir Allah'ın kulu 10 lira cıkarıp vermedi o kadının cocuguna gozumun onunde cıkartıp para verdiler bir suru herkesden topladı insan yerine bile konulnuyorum o derece...her şekilde istenmediğim belli ama sırf onlar istemiyor diye de eşimden boşanmak istemiyorum gercekten seviyorum eşim de hem ailesiyle arasına tamamen ne koparmak niyetinde ne de benle tamamen iyi...Ne yapacağım bilmiyorum bayram yaklaşıyor eski karısı bayramda da gelecek onu kapıda karşılıyorlar daha once de başıma geldi bana baskıyla zorla koyde şalvar giydiriyorlar onlara teersmiş kısa kollu dolaşamaz mışimama her ne hikmetse kadın şortlarla askılı larla geliyor mini eteklerle geliyor ona tek bir laf bile soylemiyorlar eşimle evliyken de oyle geziyormuş bu ne tezat Benle zorları varher yonden her şekilde uğraşıyorlar şimdiye kadar dediklerini yaptım Ne dediyse ler psikolojik olarak bu baskılara dayanamıyorum..insan torun ayrımı evlat ayrımı olur mu boyle cibiliyetsiz insanlar ama sırf ailesi akrabaları boyle diye de onlar ekmeklerine yağ surup boşanmak istemiyorum Ne yapacağım bilmiyorum cevrem evliliğimi surdurmem yonunde yorum yapıyor surekli goz yum uyum sağla bu şekilde Ben ne yaptıysam yapayım aşağılanıyorum... Eşimle başbaşa olduğum zaman cok iyi mutluyuz ama az bucuk etkiliyorlar arada..eşim lerin durumu iyi maddi olarak kadın o nedenden dolayı bunlarla bağlantıyı kopartmak istemiyor zaten her turlu yediriyorlar nafaka olsun vesaire kadına bile bakıyorlar... Tek amacı huzursuzluk cıkart beni boşatpı kendi nikahlanmak..daha oncede huzurumu kacırmak icin neler yaptı kapıma dayandı polise gittim suc duyurusunda bulundum bir sure uzak kaldı sonra...bana artık fiili olarak bir şey yapamıyor ama eşimin bulunduğu ortamlarda bulunmaya calışıyor kadınlığını kullanarak onu etkilemeye calışıyor... Ben hamileyken eşim eski eşinin işyerine gidiyordu cocuk ile ilgili konuşuyorlarmış guya.... Ama cocukların Umursadıkları bile yok o bahaneleriİlk zamanlar aralarında bir şey olduklarına emindim ama bir iki senedir bir şey olmadığından eminim oyle bir şey hissetsem zaten eşim bırakırdım son zamanlarda sadece beni tutan onun sevgilisi şu an ne yapacağımı bilmiyorum Allah aşkına bana bir akıl verin