Şu mubarek bayram sabahı herkes sevincliyken ben iliklerime kadar acıdan sarhoş olmuş bi şekilde yazıyorum bunları.
İlk gebeliğimdi adetten 5 gun once oğrendim tabi cok cahilim bu konuda.Değer 26 cıktı doktor kimyasal olabilir dedi ama hic umursamadım adet gunume kadar lekelenmeler devam etti herkese soylemiştik. Adet gunum geldi bel ağrısıyla uyandım tuvalete gittim kanamam başlamış ağlayarak secdeye kapandım. Artık cok gecti adet olur gibi duşuk yaptım.Bunu atlatmak zor olmadı.Hızlı bi şekilde toparladım.
İkinci gebeliğim klomenle oldu. İlk kontrolde dış gebelik dendi. Ağla ağla helak oldum gunlerce neyseki zor da olsa kese gorudu . Ama bu sefer kahverengi lekeler başladı. İlaclarla onuda atlattım.Daha sonra kalp atışları duyulmadı. 1 hafta onun stresini yaşadım daha sonra gittiğimde kalp atışını da duydum. Herşey yolunda zannederken bir gun kalbinin durduğunu oğrendim o an gercekten olmek istedim .ilaclarla duşuk yaptım cok sancılı cok zordu.Bu sefer cok sarsılmıştım toparlanmam uzun zaman aldı.
Vee ucuncu gebeliğim adetten 3 gun once oğrendim ve salak gibi yine heveslendim eşimi de heveslendirdim. 3 gun once lekelenmeler başladı. Doktor keseyi gordu ici dolu dedi haftasına gore cok iyi kanama dışında sıkıntı yok dedi. Bu gune kadar azar azar lekelenme devam etti. İlac iğne kullanmama rağmen. Sabah ezanları okunurken belimde sızıyla wc gittim kahverengi kırmızı karışık kanamam başladı. Eşimi uyandırdım sağlayarak oda tukendi artık bende.
Beynim durmuş gibi kaskatıyım şu an onumu goremiyorum tuvalete gitmek bu acıyı yaşamak istemiyorum. Allah ım affetsin dayanacak gucum bir gram dahi yok. Doktor lar sıkıntı yok diyor duşuk yapmama sebep bulamıyorlar. Benimle bir hamile kalan herkes doğurdu. Şimdi yine cok yakın arkadaşım hemde eşimin akrabası hamile. O sırdaşımdı bunaldığımda onunla dertleşirdim şimdi oda doğuracak gozumun onunde.
Eşim bugun evde olamayacak yanında olamayacak ailemden uzağım şu mubarek gunde ben acıdan kıvranıyorum.
Nasıl dayanılır bu acıya , benim yerimde kim olsa tukenmez mi ? Nasıl toparlanıcam,napıcam...
Hamile kalmaya cesaret edemem ki ,sevinmeye korkar oldum aynı ateş uc kez aynı yere duşer mi?