Merhaba arkadaşlar, cok yazdım sildim uzun oldu eşimin dengesiz halleri
En son şoyle bişi yaşandı . biz gurbetciyiz fransada yaşıyoruz ,tatilde koye gitmiştik. koyde kv lerle altlı uslu oturuyoruz ,alt katta tadilat vardı. ben hemen hemen herhun 3 yaşında cocugum var onu da alıp ya anneme ya ablama gidiyorum. zaten kısa sureligine gelmişiz, ama bi iş olursa yardım ediyordum cocuğu ablama bırakıp temizlik yaptım mesela. evde de kahvatı hazırladım yemek yendi. akşam sabah 7 yirmidort annemde değilim. neyse
akşam ustu eve geldim oğlum aşrı hareketli bir cocuk. ev sil baştan yapılıyor gibi heryerde inşaat malzemesi var. demirler, civiler ,teller yukarda mermer kırılıyor parcaları aşağıya atılıyor. kalabalık ben yurumekte zorlanıyorum ,oğlum o tarfa bu tarafa koşuyor. kv dedim ki anne cocuk burda durmaz bi tarafını acıtır. ben bunu biraz gezdiren ustalar gidince gelirim. tamam dedi biraz erken gel etrafı toplıyalım. dedi tamm bir iki saate gelirim .dedim olur dedi bir saat gecti ablamlayım,teli elime aldım eşim aradı'ya dedim ' aşkım ben de seni arıyacaktım ne tesaduf ' donuk bir sesle ' eve gelmeyi duşunmuyon mu ' duşunuyom dedim tak suratıma kapattı. sinir oldum yarım saat daha oturdum sonra eve gittim .kv yemek yap ta yiyelim dedi yemek yaptım seslendim kv geldi. eşim yok. ben duşa girdim . eşim geldi kapıyı tıklattı ben dayımla yengemle dondurma yemeye gidiyom haberin olsun . kv karınıda gotur diyo , bizimki arabada yer yok. dedi gitti bozuldum ama onemsemedim. biraz zaman gecti kv dayımı aradı bişi sorucaktı, alışkanlık ya nediyon kardeş nerdesin? dedi dayım esneye esneye a evdeyim uyuyorum diyo o kadar gerksiz ki . ya akşam eve geldi bu başka odada yatıyo sabah yuzume bakmıyo o tribe girince bende girdim ya ortada hic bişi yok . ama konuşmuyoruz, sadece soru cvp ertesi gun gece 3:30 da geldi haber vermiyor nereye gitti ne yaptı, iyice sinir oldum hic ustune gitmedim mesafeli durdum. o kafasına gore takıldı gece ikide geliyo birde geliyo ucte geliyo hic umursamadım. sonra arabayla fransaya gelicez konuşmaya başladı. hic bişi yok gibi konuştum bende uc gun yol geldik sorun. yok eve geldik bahce cole donmuş her şey kurumuş ciceklerim .ya beş gun oldu geleli cocuk tuvaletini ogremişti, ne olduysa soylememeye başladı. cişinide kalasınoda altına yapıyo .surekli camaşır yıkıyorum evi biraz topladım bahceyi duzeltmeye calışıyorum mutfaktaki halıyı balkonda yıkayıp kurutum. sabah kalktık kahvaltı hazıllıyacam gunaydın diyorum cvp yok kahvatı yapıyoruz tuzu unutmuşum bıcak unutmuşum
mıy mıy konuştu . gittim getirdim , markete gittik ama şampuan almayı unutmuşum .listeye yazdım alıcaktım. sufrada şampuan almayı duşunmuyon mu mezamam alıcaksın!!! dedi sert bir dille . o kadar abartıki . sinirden dedim ki almıycam!! bugun markete gidicem ama inadına şampuan almıyacağım!! sen geri turkiyeye git! dedi alalım biletini git ! al dedidim ama gidersem geri gelmem! dedim gelme!!!! dedi cıkardı kartını şifre girdi bişi yaptı, ya gidemessin;( cunku cocuk okula başlıcek sen yat kalk cocuğa dua et yoksa gidiyordun!! her şeyde tartışmada bilet alalımda git dedi durdu degalarca :/ geri zekalı gibi hep ben durdurdum alma diye, bundada durdururum sandi. olmadı yan ciziyo bir haftadır konuşmuyorum ona yemekte yapmıyorum. yuz yuze gelmiyoruz dun cocuğun doğum ğunuydu ayrı ayrı oturduk bir tane aile fotoğrafımız yok. bu sadece bir ornek ve bu sık sık yaşanıyo sudan sebeblerle kusup surat asmalar be hic bir şey icin ozur dilemez gonul almaz asla
ya şimdi diyeceksiniz ki bunun icin boşanılır mı ?ama adam git diyo . ben ne yapayım ? yıllardır her fırsatta git. diyo
birde uc yıl once bir konu acmıştım en mutlu olmamız gereken gunde diye burya nasıl etiketlenir bilmiyorum o gun yaşadıklarımı da asla unutmuyorum unutturmak icin en ufak bişi de yapmadı