Hamileyim annem beni cok yordu :(
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Hamileyim annem beni cok yordu :(
-
02-10-2022, 17:58:16Merhaba kızlar canım o kadar sıkkın ki .. hamileyim 21 haftalık olduk cok şukur aılemın yanında kalıyorum eşim askerde cunku. 2 kardeşiz bi ben birde erkek kardeşim . Sorun ise annem cok bencil bu donemimde bile sanki hic yardımcı olmuyor bana elimden geleni yapıyorum ettafımdaki hamılelere bakıorum ne onlar gibi bi depresyon icerisindeyim ne durduk yere gereksiz kaprislerim var yinede olmuyo annem icin.. Cok kilolusun bacaklırın aynı X yengeninkine donmuş . İki kuzenım var kusum onlarla zamanında aramızda kotu tartısmalar oldu konuşman onlar gibi koylu gibi konuşuyorsun onlar gibi sey yapıyorsun sureklı onlar ustunden geldigim gunden beri bunları soyluyor o insanlarla kendi yuzyuze geldiginde halaları olarak melek gibi ama dışarıdaki insanlara karsı o kadar iyimser ve anlayışlıkı sagduyulu bi cok arkadası depresyon hapı kullanıyor bazı sorunlarından dolayı yinede o ınsanları o sekılde idare ediyor yardımcı olmaya calışıyor. Sadece bana karsı boyle artık bilerek yaptıgını duşunuyorum uzgunum
sen cocugunu soyle yetisrirsin sunu yaparsın konuşman soyle şunun boyle toplum icinde konuşursen sen sus yorum yapma . Sankı benden utanıyoda beni hep bastırmaya calışıyor gibi cok bencil cok fazla ... uzulmek istemiyorum artık bugun dayanamadım patladım icimden gecen herseyi soyledim suratına .. yoruldum artık