Oncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum işin icinden cıkamadığım bir derdim 17 yaşında ilk goruşmeye başladığım biriyle evlendim kucuk yaşta.Gecimsizlik şiddet yuzumden ayrıldık.Kabus gibi gunlerdi masada tuzluk yok diye doven bir kişiydi 2 cocuğum oldu 2.cocuğuma hamileyken ayrildim kendisi askerde birini bulmuş cunku.Hayatima devam ettim cocuklarımla.Bu sure zarfında cocuklarini bir kere bile gormedi kimseyi sevemedim okadar cok cektirdiki her erkeği oyle olacağı duşuncesi vardi sonra biriyle tanıştım sevdiğini duşundum 1sene arkadaş 1ayda sevgili olduk farklı şehirler sebebiyle buluşmadık hic ve ayrıldık.Ayrildiktan sonra cok kotu zamanlar gecirdim onsuz hayat yokmuş gibi yalvardım ağladım ulaşmaya calışdıkca hep beni tersledi hayatım berbatken eski eşimin velayet davasi acmasıyla cocuklarim ona verildi yani şoyle anlatayım yemek yiyemiyorum uyuyamiyorum aklım hep cocuklarda alamiyorum goruş gunlerindede vermiyordu caresiz kaldim sonra enes diye biriyle tanıştım calıştığım yerde o ulaşılması zor biri bir suru kizin onun icin neler yaptığını ama yuz vermediğine bizzat şahidim gayet hoş saygın guclu karekterli biri sonra arkadaş olduk bana surekli eski sevgilime hissettiğim duygularımın takıntı olduğunu vede yanlış yapıyorsun diye nasihatlar veriyordu uzgunum cocuklarım yok o eski sevgilim yuzunden olduğunu zannediyordu birgun oğlum aradı babasının ilgilenmediğini mutlu olmadığını kardeşinin surekli ağladığını soyledi okadar kotu oldum ki enesle bu durumu paylaştım sana yardim edebilirim şu durumda edemem cunku cocuklarının ustunde hic bir hakkım yok sana karşı duygularımı biliyorsun benimle evlendiğinde şartların uygun bulunduğundan alırsın dedi daha evlenmeden aldık bir şekilde cocukları buraya kadar hersey normel eski sevgilime arkadaş olduğumuz zamanda msj attığımda kızdığı ve kıskandığı icin sozlendigimizde ona bir kere bile msj atarsan affetmem dedi olay şoyle birgun oturuyorum eski sevgilim surekli zaten kiz arkadaşlarıyla benim canımı yakmak icin resimlerini atardı ogun msj atti sana cok teşekkur ederim sayende nisanlandigim kizla tanıştım nişanıma beklerim dedi bende msjima istinaden bende agustosun 3de evleniyorum bende seni beklerim dedim ve engelledim hepsi bu bu konuşmayı bir arkadaşımla paylaştım paylaşmaz olaydım.4 gun oncesi 2.evliliğimi gercekleştirdim hersey cok guzel evlendiğimiz gece eşim hersey ust uste geldi bana şans tanımaya fırsatın bile olmadi bugun evlendik diye birlikte olmak zorunda değiliz zamanla kafandaki problemlerden arınıp benim olmanı dort gozle bekliycem dedi hic dokunmadı o gece aradan sadece 3 gun gecti bir gece icmiş ayakta durucak hali yok hic icmez normelde benim arkadaşım eski sevgilimle msj attigimi soylemiş bunu kaldıramadı o gece ipler koptu hala onu seviyorsun onu istiyorsun onda olup bende olmayan şey ne diye ustume geliyor dedimki ickilisin sonra konuşalım o olsaydı boyle davranmazdın diyip opmeye calıştı geri cekilince iyice sinirlendi belki ickinin verdiği cesaretle birlikte olduk evet baştan istemedim ama oyle naiftiki bıraktım kendimi ona ilk defa o gece birseyler hissettim ona karsi sabah kalktigimda tabi ickinin etkisi gecmiş coktan gitmiş msj atmış başkasını seven benim kurallarıma uymayan sozunu tutmayan biriyle evli kalamam akşam seni evde gormek istemiyorum seninle evlenmek bir hataydı yazmış dunyam başıma yıkıldı ve annemlere geldim şuan hic bir sekilde affetmiyor bukadar kucuk bir hatanın evliliğimi yikicagini duşunmedim neyapmaliyim sizce?Yazım yanlışları icin ozur diliyorum...