Heryerde adımın gecmesi
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Heryerde adımın gecmesi
-
02-10-2022, 17:56:41Kızlar ben 2 yıl once bi evladımı kaybettim. Bu sırada halamın 2 kızı var. Bitanesi evlenmek uzereydi eşimin akrabasıyla, laf arasında ben ne dediysem ters anlayıp gidip ablasına anlatıyor beni kotuluyormus. Birgun ablası beni aradı daha acım cok tazeyken sen x e niye oyle dedin niye boyle dedin vs. Ben bunlara kıl oldum iyice acım varken bnmle uğraşıyorlar diye. O sıra bi yerde karşılaştık abimin kızına annem bakıyordu yengem calışıyordu. Vay efendim ben olsam kuru ekmek yerim calışmam cocuk nasıl bırakılır vs. gibi bi yorum yaptı.. Bende zaten kıl olduğum icin onlara yengeme dedim boyle konuşuyor diye. Allah bağışlasın yengemin şimdi bir oğlu oldu. Bayramlsmaya gitmişler halamlara kızıda ordymis bu cocuğa iyi bakmışsın calışma daha flan demiş eleştirmiş baya. Yengem de laf sokmuş. Eve gelince abimi arıyor halamın buyuk kızı niye tavir yaptı bana diye. Demez mi abimde sen talia ya boyle demişsin oda yengesine soylemiş ustune bide sen oyle deyince oda laf sokmuş demiş. Halamın kızı da talia yalan soylemiş ben oyle demedim diyince yengem talia yalan soylemez demiş. Şimdi ben ortada hic yokken adım yine araya kaynamış... Benim başım dertten ne zaman kurtulacak bilmiyorum. Yengem cok aglamış cok uzulmuş. Ben dusunememisim o zaman ona zarar vereceğimi derdimi anlatırken onuda soylemişim arada. Şimdi ne yapıcam bilmiyorum. Ortalık karıştıran oldum herkesin gozunde. (Halamın o kızıyla samimi değilim ilk olaydan sonra ne goruştum ne ettim nede numarası vardır 2 yıldır goruşmuyorum)