Anlasılmayan Eş
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Anlasılmayan Eş
-
02-10-2022, 17:56:22Kızlar şimdi olayı anlatayım. Esimin kardesi evlenecek.eşimin ailesi baska sehirde benim ailem baska sehirde.ben bayramdan once esimin ailesinin memleketindeydim.bayramıda yapar 2.gunu kendi ailemin yanına geliriz bi hafta kalırız duğune bir iki gun kala gideriz diye dusunuyordum.iki gun oncede kuzenim evleniyo..bayramdan sonraki hafta gorumcemin duğunu olacak.esimde dediki ben yabancı gibi son bi iki gun kalası gelmem duğune dedi.en az bi hafta once gelirim dedi. Kurbanda ayrı olalım sen ailenle ben ailemle olayım.hem sende zaman gecir dedi.tamam dedim.beni kendi getirdi.baska kuzeniminde nişanı olacak.nisandan sonrada beraber gideriz dedi.tamam dedim. Bugun telefonda kavga cıkardı bundan dolayı.ben hic gelmek istemiyormusum umursamıyormusum vs vs. Durduk yere kavga cıkardı.tabi kavga cıkınca hemen konu baska eski meselelere kayıyor.bende dedim hatta laf soz olmuştur sende diyememişssindir ben git dedim boyle boyle nisandan sonrada gidip alacam diyememişssindir dedim.annesi yada akrabaları muhtemelen doldurmus buda geldi bir suru konustu. Gelme istemiyorum geregin yok vs diyo.blof yapıyo biliyorum ama canımı sıkıyor.ayarladık ettik daha neyi sorun yapıyosun.haa bide orda olsam bile sabah aksam oturuyoruz duğun hazırlıgı vs yok.beni bi şeye karıstırdıkları yok.onlar icin sadece bibloyum.ozellikle benden gizliyolar herşeyi.esimde oyle.