mayıs 2013de alındı. Faturası da ektedir. garantisi halen devam ediyor yani. Yuruyeninde herhangi bir problem yoktur. Elden almak ve gelip gormek isteyenler icin (ki elden teslim etmeyi tercih ediyorum, zira hem kargolamak zor, hem de kargosu yuksek tutar. Sadece bir ana kucağını gecen yıl 20 tl.ye kargolamıştım ptt ile )
Beylikduzundeyim.

İnternetten babymax montero extra diye aratırsanız ozelliklerine bakarsınız. Extra yazmayı unutmayın ama.. Zira model yenilenmişti.
Ana kucağınınicinde gorulen Sevi bebe bel desteği de ucretsiz olarak verilecektir (30 tl.ye almıştım).

Fotografta gorulen oturma yeri cıkartılıp ana kucağı takılıyor. Oturma yerini ister size donuk, ister dışa donuk olarak takabiliyorsunuz. Katlayıp bagaja koymanız icin de oturma yerini cıkartıyor ve sadece iskeleti katlayarak koyabiliyorsunuz. Ayak ortusu de mevcut. Ayrıca unutmadan alttaki sepeti bi dunya eşya alıyor.. ben acayip rahat ettim. montlar, alışveriş poşetleri, herşeyi aldı, oldukca geniş ve derin bir sepet. İstenirse cıkartılıp yıkanıyor da.

Son olarak da, mutlaka sorulur diye yazayım bunu da : tentesi tam kapanmıyor. tentesinin ustunde izleme penceresi var, arka tarafta yine cep mevcut. Acayip kullanışlı bir araba. Satmamın nedeni artık bastona gecicez bu yaz.

Yazmayı unuttuğum bişey kalmamıştır umarım. Olursa sorularınızı da alabilirim tabii

travel sistem olarak fiyatı 350 diyorum. :26: