İnsanlar neden bu kadar hadsiz...
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- İnsanlar neden bu kadar hadsiz...
-
02-10-2022, 17:54:41Merhaba, konuya bodoslama dalıyorum hadi bismillah... şu ve ya bu sebepten oturu cocuğum olmuyor ki olmak mecburiyetinde mi? Her evlenen cocuk sahibi olmak zorunda mı? Bu da ayrı konu. Neyse bir kedimiz var bu sabah mamayı elime aldım elimden yerken instagram hikayeme koydum ve "anasının elinden yer" yazdım. Cok da samimi olmadığım orta yaşta diyebileceğim bir tanıdık "sen iyice kafayı yedin kız hahhaha bi cocuk doğur da sal artık şu hayvanı" yazmış cevap olarak. Guleyim mi kızayım mı? Bundan once de yine cok samimi olmadığım ama mecburen arada bir aynı ortamda bulunduğum bi kadın 1 ay icinde 3 kere "kız yok mu daha bişey yapsana bi cocuk neden cocuğun olmuyor" diye darlayınca "kocam icime boşalmıyor" dedim. Ve ortamda "aa terbiyesiz hic denir mi boyle şey" falan tepkilerine maruz kaldım. Tamam belki normal bi tepki değil biraz sert oldu ama sizinki cok mu normal hamile kalsam illaki duyarsınız en olmadı cocuk olunca duyarsınız. Kendi ailemden bile soğudum bu yuzden. Bir de şey var yeni tanıştığım biri mesela soruyor "kac yıllık evlisin" diye 3u gecti diyorum cocuk olmadığını oğrenince "hmm uzulme ya olur" diyorlar. Sizeneeeee demek istiyorum demiyorum tabi. Var mı sizi de bu konuda darlayanlar siz nasıl başa cıkıyorsunuz?