Merhaba bayanlar. Benim psikolojimi bozan bir sorunum var. Bunu kimseye anlatamıyorum. Annem ve babam yıllar once boşandılar. Ben eşim ve 4 yaşındaki kızım yaz tatilini biraz annemde biraz babamda geciriyoruz.kisin zaten eşimin memleketinde yuz. Babam yazlık bir yerde yaşıyor. Eşimin izni bitince biz iki hafta daha kalalım babamda dedik kızımla. Kizim burayı cok seviyor.Deniz var, Eve gitsek sıkılacak sıcakta vs diye kaldık işte. Babam da torunumla vakit gecireyim biraz dedi.Babaannem de var bizle tabi . Neyse sıkmayaym sizi. Ben bi not defteri buldum sehpanın ustunde şeytan durttu . Okudum okumaz olaydım. Bir suru numara ama yuzlerce isimsiz. Karşısında ucret ve işin nasıl yapılacağı yazılmış. Babamın yazısı bu arada. Yani anlayacağınız sozde masaj salonu numaraları... Ve bazı şeyleri oyle acık yazmış ki... Ve beni şok eden kısım erkek isimleri var birkac tanesinde. Başına G yazmış ki sonradan cozdum gay yani... Digerlerinin başında B yazıyor , bayan anlaminda...İcim kaldırmadı. Yakıştıramadım. Yuzune bakamıyorum. Midem bulanıyor. Ben nasıl onun kızı olabilirim diyorum.Allahim sen nasıl yiyecek ekmek verebiliyorsun ,Rabbim diyorum Eşim uc gun sonra alacak bizi . Nasıl sabredecegim bilemiyorum. Babamla mumkun değil konusamam.Kimseye anlatamam bunu. İcimi dokmek istedim.