bir yıllık bir ilişkim var ailem onun ailesi herkes biliyor bizi sevgilimin babası hergun beni arar sorar annesi arar sorar her şey cok guzeldi. ama babam istemiyordu cunku askerlik yapmamış işi 3 ortaklı sıkıntılı bir iş ve cok kotu bir ilcede yaşıyor ustelik herkesi dolduruşuna sozune cok gelen biri. babası beni cok seviyordu hastalandı ben gittim baktım duğunleri oldu gittim her şeylerine gittim ic iceydik bana artık gelinim diyordu. bir yıl sonra dun evimize habersiz geldiler bayram ziyareti diye babası aniden allahın emri dedi istedi ailece şok olduk bayram ziyaretinde nasıl kız istenir benim babamda dedi ki benim uc şartım var birincisi askerlik yapsın ikincisi universite bitirmiş gitsin bir işe girsin ve ilceden cıkıp merkeze yerleşsin dedi . Babası babama cevap bile vermedi teşekkurler dedi kalkıp evden cıkıp gittiler . Ufacık bir konuşma orta yol mucadele yapmadılar . ve sonra butun aile beni ailemi sildi cocukta gece arayıp ağlay ağlaya butun aile oturup karar vermişler ve demişler ki biz o babayı da kızını da istemiyuoruz. Cok incindim cunku benim hic onlara yanlışım saygısızlığım olmadı o kadar sahiplenen insanlar tek seferde cekip gittiler 1 yıllık sevdiğim bile sildi engelledi gitti. Aradan bir gun gecmeden cıktı geldi ve bana dedi ki ben bir karar aldım ben senden vazgecmeyecem herkese ayrıldık diyecem sende oyle herkes bittiğini bilecek ama biz ikinci telefon kullanacaz gizli gizli 8 ay goruşecez sonra aileleri ikna edemediysek seni alıp gidecem dedi kararını ver dedi ne yapacağımı bilmiyorum . Gizli saklı goruşmek daha kırıcı geliyor bana cunku babam yanlış konuşmadı o kadar emek verdiğim o aile sildi tek seferde ben şimdi nasıl aylarca gizli saklı goruşecem bu bana cok ağır geliyor ne yapacağımı bilmiyorum bu kadar fazla emek verdim cok kotuyum ...