gorduklerime duyduklarıma inanamıyorum ..ama kadınlar da cok saf uzgunum .

Tanıdık bir arkadaş var .Erkek 40 yaşında evlenmiş boşanmış, bi kızla goruşuyor, bi iki ay konuşuyorlar falan.bu adam anlatırken arkadaş ortamında şoyle anlatıyor.evlenmek icin cocuk icin evleniyorum.Aşık değilim bağlı değilim,eski sevgilisimiunutamadım.ama evlilik icin ailem baskı yapıyor diyor.
.kıza karşı ise sevgi dolu sozler sozcukler mesajlarda ,kız da daha once bir evlilik gecirmiş.hayatının aşkını bulduğunu soyluyormuş adama.muhteşem bir hayat bekliyor bizi diyor hulyalarda geziyor.cok aşıkmış cok sevmiş

Adamsa capkının onde gideni, kızı bir gun bir yerde beklerken bulunduğu ortamda gorduğu bir başka kıza da aşık olmaktan geri duramıyor.kızla gidip konuşuyor ismini cismini oğreniyor hoşlandığını soyluyor.kızdan olumlu cevap alamıyor.sonra gunlerce aklından cıkmamış bu hatun vesaire.

Pişkinlikle anlatıyor ve durustlukle kamufle etmeye calışıyor.
Ortamda o ara iceriye giren her kıza bakıyor suzuyor defalarca.dışarıdan bakınca yakışıklı işinde gucunde bir adam imajı var.ama ici boş malesef.

Evlilik hayaliyle gun sayan kız adamın bir gun telefonunu kurcalasa gercekleri belki o gun oğrenecek bu muhabbwtlerden birine en az denk gelecek illa.ama hanım kız hic tanımadığı iki aylık adama sonsuz guveniyor.adam da akilli bu arada şart koşuyor telefon kurcalanmayacak , iş adamıyım ben diyor, kıskanılmayacak.kadın da hayatının son baharında belki bu fırsatı kacırmamak icin adama sonsuz guveniyor.
Boşanacak bir evlilik kuruluyor goZleriminiz onunde,
Kadına ulaşıp dur bu adam boyle demek istiyorsun ama elin kolun bağlı desen bir turlu demesen bir turlu.
Kadın da kucuk değil hani 37 yaşında mesajlarla aşk yaşıyor, okumuş etmiş kulturlu birine benziyor,
İşte oyle bazen gorduklerin ağır gelir bana da boyle oldu. Bir yuk gibi coktu ustume.
Kadınlar mı saf hemen inanmak guvenmek istiyor , temiz bir aşka inanmak bu kadar mı zor!
Zaten evlilikten korkan ben icin travma oluşturdu.
Nerden bileceğiz gercek yuzunu karşımızdakinin..