Bu ilk konum, olabildiğince kısa anlatmaya calışacağım. Aslında boyle şeyleri dert edinen bir insan değildim onceden ama gunumuz şartlarını duşununce ister istemez insan icinden duşunuyor...
Benim eşim olabildiğince eli acık biridir. Hic bir zaman maddiyat hesabı yapmaz. Ama gelin gorun ki şu an yeni evlendiğimiz icin baya bir borcumuz bulunmakta. İkimizde calışıyoruz ve ben elimden geldiğince az harcama yapmaya bir an once borclarımızı kapamak icin para biriktirmeye calışıyorum, neyse bu kısa bilgiden sonra asıl konumuz;

Eşimin uzun suredir arkadaşı hatta cok yakın olduğu arkadaşı var bu kişi de evli ve eşini ve bu kişiyi de seviyorum fakat gelin gorun ki şoyle bir sıkıntı var mesela ayda 1-2 ya da bazen daha uzun da surebiliyor goruşme aralığımız ama uzun zamandır ne zaman gelseler ellerini hic ceplerine attıklarını gormuyorum. (Normalde dediğim gibi bu eskiden olsaydı hic umursamazdım ama şu an ister istemez takılıyorum) Biz icmeyi seviyoruz arada eşimle. Fakat her aynı ortamda bulunduğumuzda masraflar hep bizden oluyor ve hep biz ağırlıyoruz onları kendilerinin aileleri sebepli ağırlamaya musait olmadıkları icin hani insan duşunmez mi acaba bu insanların durumu var mı yok mu diye tamam onların durumu gercekten yok biliyorum ama ben bunu başkasına yapamam mesela. Gittiğim yere mutlaka bir şeyler gotururum icecek olsun atıştırmalık bir şey olsun

Neyse konuyu pek toplayamadım ama umarım anlatmak istediğim anlaşılabilir olmuştur. Var mı acaba sizinde arada boyle duşunduğunuz durumlar ya da ben mi abartıyorum??