Hanımlar merhaba
Gecmiş konularda bahsettiğim kişi vardı bilen bilir.
Ben annesiyle tanıstım herşey yolunda gibiydi , daha ilgili davranmaya cabalıyor. Benim tabiri caizse “gozumun icine bakmasada” yinede eskiye nazaran daha iyiydi.
Ben ise kac zamandır kotuydum icim cok huzursuzdu. Neden diyeceksiniz ..
Ben zamanında hukuğa girdim ve sonunda ceşitli depresyonlar sonucu ( malum kişi depresyonlarımın sebebi sayılır) . Ve okulda bir kac kez bayıldıktan sonra kaydımı sildirdim.
Bu onunla gecmişte ayrıldıgımız bi donemde oluyor. Yaklasık olarak 4 yıl once.
Ben bunu yeniden basladıgımızda 2 yıl once ( yani arada 1.5 yıla yakın hayatlarımıza baskaları girdi kısacası ayrıydık.)
Ayrıldıgımız zaman da ise konusmak cok istiyorum fakat goruşursem kotu olcak diye ; kayıt sildirdiğimi soylemediğim gibi, x bir ile staja gidecegım dedim. Sonrasında da y bir ile calısmaya .
Cunku yasadıgım sehirde olsam goruşmek isteyecegım. Kendime set ormek icin soyledim kısacası.
Asırı derecede de vicdan azabı cekiyorum ne olursa olsun soylememem gerekiyordu, yalan yalandır .
Ve ayrıldıgımız donemde x sehrine hayatımda biri oldugu donemde , onunla bulusmak icin gittim. Yakın bir şehir oldugundan.
Ben bunların vicdan azabıyla yanarken , ne olursa olsun bunları soylemem gerek diyerek; dun bunları itiraf ettim.
Haklı olarak herşey yalanmış , sen nasıl bir insansın dedi. Birsuru şey soyledi.Olayın sıcaklıgıyla haklı buldum. Uzgun ve kırgın buldum . Ben buna cok uzuldum. Onun gozunde ne oldugum onemli degıl pek. Bunları tam goze almasamda almıstım.
Sonra olay sen o cocukla birşeyler yasadına geldi . Hep bunu diyor . Ilıskının her şeyinde okul durumu konuşulmadı bile.
Sadece annesine okulu bitirdiğimi soylemiş. Ben izin verirse ben annene anlatırım sen soylemene gerek yok diyecektım. Bunları goze aldım.
Beni telefondan engelledi , ilk kez beddua etti.
Diğer yerlerden engellemedi.
Sal gitsin diyebilirsiniz, ben haksızım bu konuda ve elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum.
Cunku gercekten cok seviyorum.
Bu durum duzelir mi? Benım artık ne yapmam gerekiyor? Bana yardımcı olursanız sevinirim . Lutfen .
Şimdiden tesekkur ederim .

Ek. Bu soylediğim yalanı anneme de anlattım . Onlada paylastım . Bunu itiraf etmek o denli zor ki.

Lutfen empati yapın