Merhaba hanımlar, bayramda bir konu daha acmıştım destekleriniz icin teşekkur ederim donuş yapamadım sonrasında eşim evdeydi bayram boyu sonradan da konuyu hortlatmak istemedim. O Konudan eşime bahsetmedim bu arada..
Şimdi yeni gundemimiz eşimin kardeşi, ve ailesi. Kısaca bahsetmek gerekirse, kaynım eşimin eski sevgilisi ile birlikte yıllardır. Benden once olan biri bu kız bu arada. Uzun zamandır ailesini evliliğe ikna etmeye calışıyordu, eşim de karşı cıktığı icin ve ailesi de durumu bildiği icin kızı asla istemiyorlardı.. Bugun kayınvalidem beni aradı ve kız istemeye gideceklerini, ikna olduklarını soyledi. Eşime soylememi istedi. Eşim ve annesi bayramın son gunu başka bi konudan tartışmışlardı, o gunden beri de konuşmuyorlar. Eşim farklı bicok konuda annesine, ve kardeşine tavırlı. İcten ice kırgınlık yaşadığı şeyler var, bana da anlattığı şeyler bunlar. Bugun telefonda konuşurken kayınvalidem eşime ah ederek konuştu, o da cocuğundan bunları gorsun dercesine. Ben ortayı bulmaya calıştım, duzelir aranız deme oyle anne falan diye ama oralı olmadı. Eşime olan sinirinden de kayınpederime bu evlilik olayına zor bela ikna etmiş, “bi cocuğumuzun gonlunu yapıcaz diye oburunu kaybedemem” demiş. Ben bu konuda eşimi ikna etmeye calışmıştım daha once, kardeşin seviyor vazgecmiyor kac sene oldu yaşananlar eskide kaldı tavır alacak bir şey yok diye ama o tamamen ters goruyor bu durumu. Hatta kardeşiyle benim arama da bu yuzden baya mesafe koymuştu zamanında, guvenmiyorum diyerek. Şimdi ben ailesinin soylemesini mi bekleyeyim yoksa akşam gelince anlatayım mı durumu? Kayınvalidem soyle dedi ama butun tadı kacacak eşimin eminim. Bir de kusler zaten, ustune bununla beraber olaylar buyur diye de tedirginim. KV başka bir suru olay hkkında konuştu eşimle ilgili, ama ben eşimin kırgınlıklarını soylemedim kendisi onlara acmadığı icin bu konuları. Şimdi eşim ailesiyle goruşmeyi bile kesebilir, kardeşinin tarafını sectiler gibi duşunecek onu ciğnediler diye algılayacak. Cok uzgunum ben. Hem anne ahı almasına uzuluyorum, hem ailede huzurluk yaşanmasına. Arada kaldım bi yandan da. Napmalıyım sizce? Olaylar cok karışık, olabildiğince kısaltmaya calıştım. Anlaşılmayan birşey yada onemli olan bi ayrıntı varsa sorabilirsiniz. Teşekkurler şimdiden
Eşim ile ailesi arasına girmeli miyim
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşim ile ailesi arasına girmeli miyim