Fal sorunu
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Fal sorunu
-
02-10-2022, 17:47:23Merhaba hanımlar aylar once buraya konu acmıştım dalgasına arkadaş ortamında fal bakıyordum ama gozlem gucu cok yuksek biri olduğum icin gecmişe yonelik aşırı isabetli ve doğru yorumlar yapıyorum geleceği de tahmin yoluyla tutturuyorum bazen de cok spesifik şeyler soylememe rağmen tutuyor mesela arkadaşımın babasının annesinin intihar ettiğini falan bildim ama sallıyorum oyle sihirli guclerim falan yok fal mal muhabbetlerine de inanmayın kesinlikle. Neyse işte bu iş cok uzayınca ben sıkıldım artık bakamıyorum enerjim cekiliyor goremiyorum deyip geciyorum herkese. Cok yakın bir arkadaşım var ve 5 aylık bir ilişkisi var evliliği aşırı istiyor bu yuzden de bana ilişkisi icin hep fal baktırırdı ben bakmadığımı soyedikten sonra akşam evlere dağıldık bana upuzun mesaj yazmış bilerek bakmadın altı ustu bir fal kendini naza cekiyorsun ortamlarda ilgi toplamak icin vırt zırt cok uzuldum. Diğer bir arkadaşım da herkese benim fal baktığımı soyleyip duruyor ne zaman evlerine gitsem annesinden ablasına hatta abisine kadar bana fal baktırmaya calışıyor yok deyince yuzleri duşuyor deli olmaya başladım artık bizim insanımız bu kadar cahil mi yahu? Faldan ağzımdan cıkacak laftan medet umuyorlar tamam eğlence amaclı baktım bitti yuzleri duşunce sinir oluyorum ne yapmalıyım nasıl savuşturacağım bu durumu? Hadi tek kendileri olsa neyse sınıfındakilere bile soylemişler başım şişti artık fal icin mi goruşuyorlar diye şuphelenmeye başladım.