İyi geceler herkese arkadaşlar bu fikrimi kimseyle henuz paylaşmadım yalnızca anneme ben bu adamı boşayacam zaten ilerde dedim o da sacmalama dedi o kadar.
Konumuz pinti Sorumsu devamlı yatan koca.
Benşm iki kızım var 4 ve 1,5 yanındalar şu an. İki kuşum da cok kucuk eşim onlara karşı cok iyi bi babadır. Ama bana gelince kendisinden buz gibi soğutmayı başardı. Ben 2 yıldır ucretsiz izindeyim ve bu surecte cok yoruldum. İki kızıma da tek başıma ailemden uzakta kendim baktım ve koca olacak insan akşam eve gelip yemeğini yedi ve yattı. Ben iş yaparken cocuklarla oynadı hafta sonları full yatma derdinde. Nerde bulsam yatıyo ben deli gibi koştu ru rken bunu hep yatarken goruyorum. Artık sinirlerim bozuldu bu konuda
Ayrıca cok iyi maaş almasına rağmen pistinin teki. Hayatta tek derdi para biriktirmek sanki ayy herşeyin hesabını yapar. Benim maaşım iyi cok şukur hic diyaloğa girmiyordum tum evin ve cocuğun masraflarını ben karşılıyorum bu paşa para biriktiriyorsu.
Eşime karşı bir suru kırgınlığım ve gozyaşlarım var ve alamıyorum artık bunları sinir oluyorum kendisine konuştukca gırtlağına basasım geliyo hep tersliyorum ve hakaret ediyorum ama yine de icimdeki acıyı ofkeyi bastıramıyorum.
Ozet olarak ben bu adamla yaşamak istemiyorum bir omur ama yavru kuşlarım var ve babalarına cok duşkundur.
Birde eşimi dışarda goren hayran olur ay ne efendi cocuk ne kibar insan diye ama ben olmuyorum. Siz ne duşunuyorsunuz bu konuda fikirleriniz icin şimdiden teşekkurler.