kızlar merhaba. birkac ay once sacma sapan bir ilişkiden cıktım; insanlara guvenimi sarsmış olabilir bu.
veya artık yoğurdu da fazla ufluyorum.
4-5 senedir tanıdığım biri, ilişki anlamında duşunmemiştim. son 1 senedir benden hoşlanıyormuş. bir ay once dışarı cıkmayı teklif etti; uygundum, bulunduğum konum da yakındı, gittim. ilk heyecanlar vs guzel gitti buluşma. birikimli bir adam, sohbeti acıcı yani.
yaşlarımız ben 32, o 36.
bir iki problem dışında. ilk gun beraber fotoğraf cektik. mekanda otururken ben arkasına gectim oyle samimi olmayan bir fotoğraf.
fakat bunu whatsapp'ta yakın arkadaşları olan iki grupta paylaştı. "kız arkadaşım" diyerek. gelen cevapları da okudum, hepsi mutlu oldular vs, işte "ilk kez biriyle goruyoruz seni" tadında yorumlar yaptılar. fakat sorun şu, ilk gunden formalleşti ilişki ve bu bana fazla geldi.
neyse ağırdan alarak devam etmeye calıştım. ara sıra buluşuyoruz vs. arkadaşlarıyla tanıştırdı, benim birkac arkadaşımla tanıştı. kalabalık ortamlara girdik.
gectiğimiz gunlerde doğum gunuydu. sabaha kadar eğlendik. sonrasında gidip onun evinde kaldık. birkac kişi olduğumuz icin bana batmadı. ondan once uyandım. arkadaşlarımız calıştığı icin erkenden gitmişler. evi toparladım savaş alanı gibiydi, bulaşıkları vs yıkadım. adamı da uyandırmadan cıktım. onceki gun cok yoruldu diye.
adam temizlik gorevimmiş gibi davrandı kızlar.
yani "ilaclarını salondaki kutuya koydum hayatım" diyorum mesela, "tamam fark ettim" diyor. hani insan bir teşekkur eder. ben mi yanılıyorum anlamadım.
ataerkil bir aileden geliyor. birkac erkek cocuklar. abileri var. anne daha cekip ceviren bir kadın. ben hic oyle değilimdir. ama ona kadının gorevi gibi geliyor. "şu kul tablasını doksene" falan diyor mesela herkes otururken.
bir de şu, doğum gununde şık giyinmiştim. tullu kapalı bir bluz, siyah kısa şort, sivri topuk ayakkabı. "annemle tanıştırayım seni vs vs" bir şeyler anlattı. sonra da "ama boyle giyinme, kotun varsa kot giyin kapalı olsun" dedi.
bana mı batıyor? yol yakınken kacılması gereken adamlardan mı?
iyi ozellikleri de cok. verdiği sozu tutar,. arkasından kotu konuşulduğuna şahit lmadım. insanların icinde aslında el ustunde de tutar. "lightblue neyse o olur, bizim evin reisi odur" falan muhabbetleri yapar. cevreye anlatması bir acıdan artı, son ilişkisi bir sene evvel olmuş, sozlenmek uzereyken bitmiş. mesleği, maddi durumu iyi. elimi cebime attırmaz, zorla hediye vs yapar karşılığını vermeye calışırım.
hani ama bu anlattıklarım da battı bana.
şimdi ne yapayım?
on yargılı mıyım? tamam mı devam mı?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- on yargılı mıyım? tamam mı devam mı?