Elim ayağım titriyor
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Elim ayağım titriyor
-
02-10-2022, 17:44:27Arkadaşlar oncelikle kotu yorum yapacak olanlar lutfen yapmasın benim icin hassas bir konu bu. Bugun arkadaşlarla dışardaydık evimin onune geldim telefonla oynuyordum bir baktım ki karşımda gulerek sigara icen iki oğlan var bunlardan biri lise sonda bana iftira atmıştı eski sevgilisini aldattı diye ve 1 sene boyunca sınav senemde benimle uğraştı herkese beni kotuledi o zamanları hatırlamak bile istemiyorum her gun ağlıyordum yanında da o aldattı dediği eski sevgilim. Sonradan buna destek cıkan oğlanlar benden ozur diledi. Bugun karşımda evimin onunde gorunce cok kotu oldum gidip salak gibi konuştum ama cok sacma bir andı o an neden konuştum bilmiyorum. Bu cocuğun yeni ayrıldığı eski sevgilisi de şuan benim en sonuncu eski sevgilimle beraber aklıma her şey geldi yani ve evimin orası işlek bir yer değil ne işleri vardı cidden bilmiyorum ben kacmak istedikce bir şekilde karşıma cıkıyolar delirmek uzereyim ve hep aynı insanlar tarafından cembere alınmış gibiyim sırıtarak bakışları falan o kadar gıcıktı ki bu oğlanın arkadaşı da sevgilisi varken bana abuk sabuk mesajlar atıyordu ben bunu ortaya cıkardım diye o oğlan ve sevgilisi bana duşman olmuştu kızı uyardığım halde beni sucladı kırgın cicekler cosplay gibiyim ve boğuluyorum artık