Ben anlamıyorum kafam cok karıştı
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Ben anlamıyorum kafam cok karıştı
-
02-10-2022, 17:43:12Şimdi ben konuyu ozet gecim bir cocuk var ben onu hic gormemiştim beni eklemişti ihtiramdan sonra benbenim arkadaşlarım tanıdı o cocuk şu felan neyse ben bir iki saat sonra bunu takipten cıktım bendende cıktım sonra ben gide gide gore gore bana bakıyor bende istemsizce baktım ir kere arkadaşlarla oturuyorduk bizim orda cafede sonra oda orda calışıyor sonra bu aaa siz şurdamı calışıyorsunuz demeye başladı şaşırdı sonra cay ısrarlıyım dedi ama sanli beni tanımıyormuş gibi hic gormemiş eklemmeii ama ben farketmiştim bana bakıyordu sonra arkadaşım dediki oturdugumuzdan beri sana bakıyor dibine duşuncel resmen dedi sonra limonata getirince bir yakınlaştı sonra elimi nerdeyse tuttu sonra ben gaza geldim bunu ekledim ama bunun profili acık 1000 takipci nerdeyse bu bana geri donuş yapmadı bekledim belki gormedi diye ama storilerinede bakıyorum bende cıktım takipten sonra bir gun sonra bizim mağazaya geldiler arkadaşıyla para bozma felan bizim calışablarıda tanıyorlar erkekler birbirini sonra bende cama dalmıştım başka yerden cıkabilirdim bilerek benim baktığın yerden cıktı sonra bana doğru bakarak bir guldu sonra ben anlamadım belki başkasına kasadaki arkadaşıma ama gozeleri bana bıraktı sanki sonra sigarasını yakıyordu bende kactım ordan sonra dalga gecer gibi ydi yani anlamadım bu cocuk beni tanımıyormu anlamış değilim amacı ne