13 temmuzda hamile olduğumu oğrendim. Ocak ayında kalp atışı durduğu icin bir kurtajım var. 16 Temmuz da eşimin memleketine gitmek zorunda kaldım.Bir ay orada kaldık. Eşimin babası kaza gecirmişti ve bir takım hayvancılık vs işleri bize kaldı. Yemek yapmam lazımdı. 2000 metre yayla. En yakın ilceye 1,5 saat. Yol cok kotu, dağ yolu, hava buz. Neyse gittik. Orada hafif lekelenmem oldu. 29 temmuz ilce devlet hastanesindeki tek kadın doğum uzmanından randevu aldık. Takır tukur o yolları gittik. Keseyi gorduk ama şeklini beğenmedim dedi. Kalp atışı ve bebek yoktu. Bir hafta sonraya randevu verdi.bir hafta zor gecti. Zaten ilk hamilelikten kalp atışına takıntılıyım. Bu bir hafta lekelenmem devam etti. Bazen kahverengi bazen pembe. Randevu gunu geldi. Yine ilceye gittik. Barkod alacağız doktor bey izine cıkmış. Biz şok olduk. Tam bayram oncesi son mesai. Zaten gerilmiştim. En azından atıyor mu atmıyor mu onu bilecektim. Geri yaylaya donduk. Bir hafta sonraya yani bayramın bittiği perşembe gunune kendi yaşadığımız ilde kendi doktorumdan randevu buldum. Ama o arada gecen bir hafta depresyonın dibine vurdum. Resmen yemeklere gomuldum. Kaşık kaşık cikolata yedim. Hatta randevu sonrası cuma gunu kurtaj olurum diye hesapladım. Neyse perşembe randevuya gittik. Kesede tuhaflık yok dedi. Kalbi de atıyor dedi. Her şey cok şukur normalmiş. Ama benim yaşadığım depresyon ve 10 gunde aldığım kilolar kar kaldı. Resmen nefes alamıyorum. Acaba bu kiloları biraz dikkat edip versem sıkıntı olur mu? Henuz 9 haftalık hamileyim. Normalde sağlığımı etkilemese problem değil ama astım tarzı birşey var ve hafif kilo alsam hırıldamaya başlıyorum.