Arkadaşlar merhaba,
Eşimle ne zaman maddi anlamda bir şey alsak yada kenara 3 kuruş koyalım desek mutlaka birşey cıkıyor. 10 yıllık evliyiz ve 10 yıldır calışıyoruz sadece 2 yıl bebek icin ara verdim, kesintisiz calıştık hep.
Mesela ev aldık 5.yılımızda satmak zorunda kaldık 5 yıl borcu duruyordu daha birsuru elden borc almıştık banka borcu vs. Onları odedik elimizde cok bir para kalmadı, Neyse kısmet değilmiş dedik. Araba aldık motoru gitti satmak zorunda kaldık. 2.arabamızı aldık bu sefer eşimin işle ilgili sorunları cıktı mahkemelık oldular 6,7 aylık maaşı-tazmınatı icerde kaldı, neyse can sağlığı olsun dedik sattık daha uygun bir araba aldık bu sefer de farklı sorunları cıktı. Yine masraf etmek zorunda kalacağız. 7,8 bin kadar. Allah sağlık versin yaparız calışalım yeterki diyorum ama surekli birsey cıkıyor devamlı borc oduyoruz. Evimize 6 bin tl kadar para giriyor. Kira, kredi , odemeler faturalar derken elimize pek birşey kalmıyor diyebilirim. Anlayamadığım şu herkes mi boyle? Ben ustune başına devamlı birşeyler alan, her ay kuafore giden, her yıl tatile giden insan da değilim ama elimizde para kalmıyor bir turlu ve hep zarar goruyoruz. Biz harcamalara dikkat ettikce devamlı birşeyler cıkıyor. 10 yılımda hep boyle gecti devamlı harcamalarım kısıtlı, Allah aşkına birşeyler soyleyin sizler de boyle mısınız ?
Nedir bu basiretsizlik :(
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Nedir bu basiretsizlik :(