Bunuda bugun dert ettim ne guzel değilmi eşimden boşanıp ailemle İstanbul ’a taşınalı 4 sene oldu bu surede bile bayağı arkadaşım oldu ama sonra kafamın uymadığı insanları eledim durdum. Hala geldiğim şehirdeki dostlarımla saatlerce tel goruşmeye devam ettim cunku buradakiler sahte geldi tabi bu yetmiyor insan dışarı cıkıp eğlenip bi kahve icip yuzyuze konuşabileceği arkadaşları da istemiyor değil aslında bunu hic problem etmiyordum cunku başka şehirdeki arkadaşların hep tel yanımda oluyordu bazen atlayıp geliyorlardı ben gidiyordum ama burda değiller işte ta ki bugun burda formları okuyana kadar gercekten de duşununce garip geldi. Cok daraldığını arasam gelecek insan Yok mu var ama kafam uyuşmuyor onlarla da canım istemiyor
Ben sıcakkanlı sosyal iletişimi kuvvetli tam bir kova kadınıyım ruhu olmuş kişilere tahammul edemiyorum. Yada fazla alıngan tripli kaprisli insanlarla aynı ortamda bulunmak zul geliyor. Aklı başında sosyal ne istediğini ne konuştuğunu bilen bi arkadaşım da İstanbul ’da olsun gercekten cok isterdim bugun bunu daha iyi anladım
Dun erkek arkadaşımdan ayrıldım 1 yılın sonunda tel arkadaşlarımla bayağı konuştuk ama insanda karşılıklı bi kahve icerken biriyle paylaşmak da istiyor bu konuda başka sıkıntıları olan kişileri de gordum belki burda toplanmak istersiniz diye duşundum. İstanbul ’daki hatunlar Burdamıyız