Bu konuyu cok uzgun olarak acıyorum birkac gun once 4aylık dunya tatlısı kedimizi malesef kaybettik bir ay once falan hastalandığı icin veterinere goturduk. Ayni veterinere iki kere goturduk Ama tam iyilesmedi Hayvan durulmustu iştahı yoktu hep iyilesmesini bekliyoduk. Sonra bu boyle olmaz diyip bulunduğumuz şehrin en iyi veterinerine goturmeye karar verdik ama hareketlenmeye baslamisti istahi da iyiye gidiyodu eskisi gibi olmasa da duzeliyodu sadece zayıflığı icin bayramdan sonra o iyi olan veterinere goturucektik. Ama Bayramın 3. Gunu cok kotu oldu hemen iyi olan veterinere goturduk tum mudahelelere rağmen kurtarılamadı şoka girmiş cok ozluyorum onu

Ilk goturduğumuz veteriner bozuntusunun boyle olduğunu bilseydik hic gitmezdik. Carşının da ortasında sehrimiz deki guya iyi veterinerlerden
Bu iyi olan veterinere durumu anlattigimizda kedimize icpatazit icin hap verildiğini soyledik veteriner de " olmaz oyle toksik etki yapar zehirler. Belki de ondan hastalandı ben sizin değil ama veteriner ihtimali goruyorum " dedi diğer veterinerler de onayladı. Duşunduğumuzde de kedimizi gerekli aşıları icin goturdukten sonra hastalanmıştı ve o kotu veteriner de kan tahlilinden anlayamamıştı sadece antibiyotik tedavisi yaptı ve iştahsız diyince acımayın yas mama zararlı verin kuru mama demişti ve zap zayıf oldu hayvan.
Dolasimi durdugu icin kan alınamadı kesin bisey yok ama iyi veterinerde oyle soyledi bize. Kac gundur icinden atamıyorum cok cok seviyodum kedimizi simdi ben napabilirim size onu sorucam 20 yaşındayım arayıp ağzıma geleni saymayi duşunuyorum bi de kardesimin hayvanlarla ilgili buyuk sayfasi var instagramda ordan paylasmayi.dusunuyorum bizim gibi kimsenin canı yanmasin diye annem de boşver eline bisey gecmez kanitlayamazsin falan diyo da annem pasifin onde gideni ben olsem hakkını aramaz bence neyse lutfen bana fikir verin guzel ablalar