Meshep,kultur farkı alkolik baba, sorunlu anne
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Meshep,kultur farkı alkolik baba, sorunlu anne
-
02-10-2022, 17:39:16Merhabalar bayanlar, yaklaşık 6 bucuk yıldır suren bir ilişkim var doğru insan olduğundan eminim bana değer veren duşunceli merhametli bir adam birbirimizi seviyoruz o evlenmeyi cok istiyor fakat benim endişelerim var. Erkek arkadaşımla aramızda meshep farkimiz var bu temel problemimiz ama bununla bitmiyor annesi ve babasi henuz cocukken ayrılmış, babası alkolik, annesi dul ama yakın bir arkadaşının kocasiyla konuşuyor bunu gecen yaz oğrendik ve bu olay erkek arkadaşımi cok etkiledi cok yiprandi bunu oğrenmem benimde bu ilişkiye olan bakış acımi değiştirdi cunku oncesinde fedakÂr bir anne profili vardi kafamda. Ailem boyle bir evlilik yapmami istemiyor ozellikle kultur ve meshep farkından dolayi ben aileme cok bağlı bir insanım onların rızası olmadan boyle bir adim atamam fakat diğer yanda 6 yıldır suren ilişkim sevgim emegim var. Ailesi dışında bizim bi problemimiz yok fakat bu kadar sorunlu bir ailenin gelini olmak istemiyorum benim ailem saygın ve tanınmış bir aile (yaşadığımız yer kucuk bir şehir) . Ne yapmalıyım sizce cok mutsuz ve kararsizim fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkur ediyorum.