Oyle buyuk ve onemli bir derdim yok aslında ama işte icimi dokmek, yanlış mı hissediyorum diye danışmak istedim.
2.5 sene kadar once eşim evlilik teklifini ben burdayım diye bağıran, tektaşın etrafında 40 kucuk taşı olan, kalın buyuk bir yuzuk ile yaptı. Sertifikadaki fiyatı gorunce bir yutkundum zaten, biraz gereksiz bir harcamaydı, neyse icinden gelmiş dedim kaldı oyle.
İşin asıl kotu yanı bu kadar para biriktirip aldığı yuzuğu takamıyorum. Minyon tipli biriyim, ellerim kucuk, yuzuk cok kaba duruyor, bir de ustunde o kadar parlayan taş olunca iyice sırıtıyor. İşe gayet spor giyinip gidiyorum, genelde tarzım spor-rahat. Yuzuğu ilk aldığım gunlerde biraz taktım ama sonra baktım cok sacma duruyor cıkardım. İş yerinde de milletin dalga konusu oldum yuzuk yuzunden, iyice soğudum. Şimdi cekmecede oyle duruyor, yılda 1-2 duğunlerde takıyorum ancak. Cok duğun insanı da değilimdir

Değiştirsem, bu yuzukle teklif aldım anısı var durumu geliyor aklıma. Değeri de duşecek muhtemelen malum pırlantayı baya zararla geri alıyorlar. Şeklini değiştireyim desem, mumkun mudur, guvenilir bir kuyumcu istediğim gibi daha sade bir hale getirebilir mi o kadar kaba yuzuğu bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Anısına saygı duyup kenarda bekletir miydiniz? Yoksa değişime daha mı acık olurdunuz?