Buraya yazınca gecmiş değişmeyecek ama ben rahatlamış olacağım. Kimselere anlatamıyorum. Bir suredir annem, abim ve ben yazlıktayız. Yarın doneceğiz. Ben gelmek istememiştim cunku başıma gelecekleri biliyorum. Annem gel soz seninle kavga etmeyeceğim bu sefer dedi, ilk gun hakaretler etti bana sebepsiz. Başka bir şeye sinirliydi. Sonradan annem bir daha kavga etmedi yalan yok. Tatil iyi kotu gecti, gecen abimle gezmeye gidicektik o da başka bir şeye takıktı durduk yere bana bağırdı ben de ona bağırdım bana kufur etti ben de arabadan indim ve eve geldim. Annem ona kızmadı, bana yukarıda odada dur abin uyuyunca cıkarsın dedi. Şans bu ya ertesi gun misafiriniz geldi, misafir yanında kusluk olmaz, bir şey olmamış gibi sahte sahte benimle konuştular. Oyle gunler gecti. Bugun son gun işte, yemek yiyelim sonra dışarı cıkalım dedik, sofradayız, annemle konuşuyordum. Abartısız 5 kez abim sen sus dedi, sozumu kesti, sen ağzını acma dedi, ama ortada gerilim yok annemle normal konuşuyoruz. Annem de hic bir şey demedi. Ağzımı acıyorum sussana diye cıkışıyordu ama sebepsiz manyak gibiydi. En sonunda sabrım taştı kalktım, ben sizle gelmiyorum dedim. Annem yanıma gelmedi abimle bir guzel yemek yediler. Annem geldi hadi giyin gidelim dedi, abimde boşver şunu şırmartma dedi, biz gidelim gelmesin dedi. Annem ben de gelmiyorum bıktım sizden dedi, abim evden tek cıktı gitti, o cıkar cıkmaz annem bana saydırdı, tek kelime demedi oğluna, benim yuzumden tatil rezil olmuş. Daha once abim evlenip annemle ilişkiyi kesmişti, annem ona kızamadı engellemişti abim onu, bana bıcak cekmişti senin yuzunden benimle konuşmuyor diye. Oysaki abimin eski eşi bizimle konuşmasını yasaklamıştı. Abim boşandı, bizimle yaşıyor, surekli beni ezmeye calışıyor. Bir şey yok, sadece yazmak istedim.