Hanımlar son konuyu bilen bilir kvaldemler bana kus bugun gorumcemin cocukların sunneti vardı esime kalsa hic gitmeyecekti ben dedim araya iyice sogukluk sokma sacmalama gidelim die kvaldeyi aradım yapılacak var mı diye yine acmadı. Sonra gorumcemi aradım yapılacak varmı dedim yok bende uyuycam zaten dedi saat 1 'di 3 de de kendi kuafore gidecekti zaten. Sen napiyosun dedi bende anneme gidicem ablam yapacak sacımı makyajımı dedim hım iyi bakalım dedi kapattık neyse gittim kınaya oynamaya kalktm gorumceyle bana doğru dondu oynayacaktı ha sen miydin gorumcem sandım dedi gitti yanına gorumcesinin Ben oyle kaldim Neyse belli etmeyelim kimseye dedim kvaldenin yanina akrabaları geldi hoşgeldiniz demeye gittim oturdum yanlarına biraz Kvaldenin eşarbı bozulmuş duzelteyim die uzattım elimi basını cekti anne esarbin bozulmuş dedim tekrar uzattım elimi yine cekti basını Bende sustum bi 5 dk daha oturdum gittim annemlerin yanina
Bi arkadaşım vardı biraz oynadık filan derken neyse annemler 10 da dedi biz kalkyoz die yarim saat daha durun beraber kalkalım sizinle gelmek istiyorum ben ayıp olur şimdi cıkarsam dedim durmadılar bende gelcem anne durmak istemiyorum tekim ben burda dedim (bana yaptiklarindan dolayi)neyse cekedimi giydim akrabalardan biri sen nereye gidiyon ayıp olur kizim otur dedi bende tamam o zaman gecirip geliyorum dedim Kalktım gecirdim geldim Gorumce tuttu kolumdan sen bi gelsene diye Goturdu odaya arkasından k
v geldi
Ananlarla beraber burdan cıkıp gidilmez oğlen de onlarlaydin burda olman gerekirken dedi kvalde de senin aklin bu kadar iste gerizekali dedi bende dedim oğlen ben seni aradım abla yapılacak var mı diye yok bende yatıyorum zaten dedin dedim ablama sacımı yapsın die gittim. Hemde ben gitmiyordm gitsem nie doneyim gecirmeye gittim dedim
Deliricem
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme