Boyle bir erkek unutulmaya mahkum mudur?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Boyle bir erkek unutulmaya mahkum mudur?
-
02-10-2022, 17:33:305 ay once 4 aylık ilişkim bitti. Cok kısa sure ama ciddiye yakındı. Mesafe, yoğunluk ve evliliğe hazır değilim deyip ayrıldı. Haftada 1 goruşebiliyorduk. 40 dakikalık mesafe. Evlilik baskısını da ailesi yaptı ben değil. Ben de bunları bahane olarak gordum tamam dedim her yerden engelledim. Ablası da ekliydi cok seviyordu beni yalnız cok karıştı ilişkiye. Ayrılır ayrılmaz mesaj attı olmaz boyle bitemez seni uzemez dedi. İlk 1 2 ay donecek gibi gorduler donmedi. Sonradan duydum lise mezunu zengin değil diye laflar soylemişler cocuğa guya ondan bitirmiş. Halbuki bana dedi ki evlenmeye hazır değilim. Ablası sordu bana ben neden hemen tamam demişim, kestirip atmışım. Kimseyle fotoğraf atmadı senle attı, kimseye cicek almadı sana aldı dedi. Bir de dedi ki takılsın başkalarıyla onlar oykesine hamile mi bırakcak sanki? Gecen gun konuşmak istemedi, eski sevgilim soylemiş konuşmamasını. Diyor "canım mesajlaştıgı biri var bence ama oylesinedir. Takılıyodur aman boşver." Ağlama krizine girdim. Annem dayanamadı soyle dedi onun kızına buyuyunce aynısinı yapsınlar, gezdirsinler bıraksınlar, hoş mu dedi? Cok fena tartıştık. Hep benim yanımda yer almış oyle diyor ama oğulları bana tek bir adım dahi atmadı bir de aile beni onlara sinirli mesajlar attım diye agresif kız ilan etti. Ben cok kibirliymişim. Kuzeni de bana iğneleyici sozler paylaşıyor. Eğitim farkını gozetmedim oğretmenim ben, sevgi kolay bulunmuyor, insan kaybetmek kırmakta istemiyorum. Ne o hayatına birini alabiliyor ne ben. Olumlu yaklaşıp sessizce beklesem mi yoksa sizce artık unutmalı mıyım bu adamı hayatıma başkasını alsam daha mı uzulurum?