Selam şekerler..oncelikle bu burc uzerine konuşmak istediğimi belirteyim.. yani astrolojiye inanmayanları beklemiyorum bu konuya.. astrolojiyle ilgili kızlarımızı bekliyorum.. yaklaşık 1 aydır bi Aslan erkeğiyle flort ediyorum.. yavaştan sevgili gibi olmaya başladık.. bu arada ben yayım..şimdilik her şey cok iyi.. mutluyuz, beraberken aşırı gulup,eğleniyoruz.. yuruyuşler,film, beraber bişeyler yiyip icmek falan .. şimdiye kadar hic sıkılmadım.. ten uyumumuz da mukemmel.. yolda yururken elimi sımsıkı tutuyor - bazı tipler gevşek gevşek tutar ya - beraberken surekli sarılıp buseler konduruyoruz birbirimize.. bana saygı duyuyor mesela rahatsız olduğum konuları soylediğimde hemen problemi cozme odaklı yaklaşıyor falan...bu arada kendisinin iş arkadaşlarının yarısından fazlası kadın.. o yuzden biraz kıskanıyorum...dun instasında biraz stolk yaptım eski fotolarında kızlarla gezmelerde fotoları var( muhtemelen samimi arkadaşları bilmiyorum) ve ben rahatsız oldum.. yarın planımız var , kendisiyle goruşeceğiz ve ben bu kızların kim olduğunu Sorucam ve o fotoları kaldırmasını istiyeceğim.. sadık mıdır Aslan erkeği, sevdiğine odaklanır mı ..tamam adamın işi bu yapacak bi şey yok ama iş ortamında bu kadar cok bakımlı suslu kadın olmasından rahatsızlık duyuyorum.. eski sevgilim askerdi onu hic kıskanmazdım mesela neyse kızlar yorumlarınızı bekliyorum