İyi bayramlar herkese konuya giricem hemen şuan cok sinirliyim cunku hamileyken panik atak başlangıcı oldu sebeplerini anlatmayacağım uzun surer. Doğumdan sonrada gecmedi. 3 bucuk aylık ikiz kızlarım oldu. Cocuklarıma tek bakıyorum bakacak kimsem yok. Ara sıra kendi annem geliyor kaynanam değişik biri gelmiyor gelmesinde geldiğinde triplerinden nazından gecilmiyor yemek seciyor ev işi sevmiyormuş cok dağınık vs yani iki katı iş cıkarıyor gelmesini istemiyorum. Problem eşimin bana yardım etmemesi. Surekli oraya buraya gitmek gezmek istiyor. Cocuklara bakmaktan halim olmuyor. Gitmek istediği yerlerde hep cevre iller yada uzak ilceler buyuk şehirde yaşıyoruz. Panik atağımdan dolayı arabaya binemiyorum trafikten otobandan tırlardan odum kopuyor.
Dun yine bugun icin herkesi ayarlamış denize gidecekmişiz sakaryaya birkac gun kalıp donecekmişiz. Yol cok uzak arabada fenalaşıyorum emzirdiğim icin ilacta alamıyorum . Anlayış gostermiyor bağırıp cağırıp senden bir bk olmaz hicbişey yapılmaz neler neler deyip yattı kalkmıyor geceden beri. Cocuklar surekli ağlıyor uykusuzum uyuyamadm yardım et dedm kalkmadı hali yokmuş. Bazen evlendiğime cok pişmanım. Surekli sağda solda gezmek cocuk yokken bile zor oluyordu şeker hastasıyım herşeyi yiyemiyorum duzenli yemem gerekiyor bilerek kabul ederek evlendi anlayış sıfır. Tabiki dışarda da yiyebilirim arada ama hergun değil. Cok bunaldm haksız mıyım haksızsam nerede nolur yardımcı olun bana
Eşimin isteklerine yetişemiyorum
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşimin isteklerine yetişemiyorum