Herkese merhabalar
Direkt konuya giriyorum.Baska bir ildeki şu an alacağim maasdan +1500 fazla maasi kabul etmeyip,birazda mantikli geldiği icin ailemin bulunduğu sehirde işe basliyorum.
Ev kirasi odemem vs. gibi duşunup,en azindan para bana kalir dedim,belki uzmanliğa hazirlanirim ailemin yaninda daha kolay olur dedim ve işi kabul ettim.
Bana ve yapacağim işe gore az maas.Biraz bu konuda ikilemdeydim ama hep bunla calismayacagim yilbasinda tekrar oturup konusucaz isverenle.
Meseleye geleyim.Annem bana yari saka yari ciddi şunu sen odersin bunu sen odersin falan dedi.Dediği şey ev kredisi.Ee ne anladim o zaman,boyle bir beklentiniz varsa soyleyin yolumu ona gore cizeyim dedim.Dedikleri kredi zaten maasimin yarisi.Biraz sertte cikmis olabilirim.
Odemez misin yani dedi odeyemem dedim.Sonra dedi ki ben şaka yaptim sen de hemen ciddiye aldin bir beklentimiz yok falan dedi.Gercekten saka miydi,ben boyle konusunca mi cevirdi bilmiyorum.
Bencillik mi yapiyorum sizce?Ne bileyim ev alinirken bana sorulmadı,bunca zaman yapilanlarin ilerde bir karsilik gormek icin yapilmasi da bir bencillik bana gore vs.
Bilmiyorum rahatsizim biraz.Bir yandan bu yaptigin bencillik diyorum bir yandan da diyorum ki bana mi soruldu,ben bunu yapmak zorunda miyim diyorum.
Bir yandan seni o kadar okuttular ettiler diyorum bir yandan ee cocuk yapmislar bu da onlarin sorumluluğu diyorum.
Oyle işte.Kendimi nankor bir evlat,bencil bir paragoz gibi hissediyorum şu an.
3.bir kisinin yorumunu duymak istiyorum.
Bencil Yada Paragoz Bir İnsan Mıyım?
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bencil Yada Paragoz Bir İnsan Mıyım?