Kızım 33 haftalık doğdu bir kaza gecirdim kan değerlerim yuzunden ve tedavim icin mecburi sezeryan oldum. Uzun sure kuvozde kaldı. Şukur ki sağlık problemimiz birşeyimiz yok bende iyileştim. Tabi fiziksel olarak. Mental olarak kafam hic iyi değil.
Sebebi ise kaynanam ve kendi annem. Cocuk a dese ac b dese ac uyusa ac kalksa ac diyorlar. Surekli senin sutun doyurmuyor bu cocuk kilo almıyor diyorlar. Emzirirken bazen erken bırakıyor sutun bitti diyorlar. Goğuslerim yumuşakmış sutum yokmuş. Ben uyuduğumda yada işim olup emanet ettiğimde mama veriyorlar bebeğime. (Yedek bulunduruyorum acil durum olursa diye) sakladım artık. Mama olmasa bile meyve yalatıyorlar ikide bir su veriyorlar gibi gibi.
Kızım şuan 4 bucuk aylık. Doğması gereken zamana gore 3 aylık sayılıyor. Normal bir bebeğe gore bazı şeyleri gec yapıyor. Orneğin oyuncakları uzanıp alması lazım neden almıyor, cağırana bakması lazım neden bakmıyor, coktan donmesi lazımdı neden donmuyor gibi şeyler. Kendi kendine sağa sola donebiliyor başını kaldırabiliyor agu magu sesler kahkalar atabiliyor doktoru cok iyi diyor. Ben kabullendiremiyorum kimseye erken doğduğunu. Dun kontrolu vardı her tarafı izledi duvardaki resimlere heyecanlandı guldu doktor maşallah cok iyi gordum dedi. Evdeki gundem şuan neden sırtustu yuzustu donmuyor neden elleriyle kendini kaldırmıyor neden oyuncak tutmuyor neden neden neden ! Cok bunaldım ya. Bebeğimde bir problem varda ben mi anlamıyorum diye duşunuyorum artık cok yoruldum. Bir anne olarak zaten endişeleniyorum iyice turp sıkıyorlar. Nolur bir yorum yapın anormal birşey var mı cocuğumda?