Problem k.validem. hic elektirigimiz tutmadı. Birbirimizden pek hoşlanmayız cok sık gidip gelmezdik birbirimize. Aramayız da genelde. Aralardan laf sokar genelde bende cevap vermezdim hic. Taa ki cocuğum olana kadar. Bir cok seye sustum. Cocuğumu benden kıskandı altını bile almama musade etmiyordu. Hastaneden cikarken bile cat diye cocugu alip odadan cıkmıştı. Surekli goğsunde uyutmaya calışıyordu. Lohusa halimde kac kere ağlattı beni, yine de caktırmadım kimseye.Oğlum sarılık oldu anne sutu sarılığı dediler "ben demistim senin sutun iyi gelmiyor diye" demişti. Arkamda da hep aynı sekilde konuşmuş. Ilk 1 ay mama verdik sarılık diye sonra cok kilo aldi diye kestik. Ama cocuk her ağladığında kvalidem surekli bu cocuk ac sutun yetmiyor diyip durdu. Goğuslerim kucuk olduğu icin ona gore sutte yok. Cocugum sarılık iken de her defasinda arayip ay sarılığı gecmedi, cok canımı sıkıyor bu durum diyip durdu. Esime her defasinda beni strese sokuyor dedigimde profesyonel ol he de gec, duyma diyip durdu. Gorumcemin kizi da sarılık simdi onunla ilgili tek laf dediğini duymadım hic. Tek derdi benimle. Her neyse oğlum 4 aylik kontrolunde 9250 gr 70 cm cıktı. Kvalidem bizimle tatile gelmek istedi, esime ben yapamamdedim goturmedik. Ona kinlendi. Esimde tatilde cocuğu tek eliyle bana uzatirken belini sakatladı. K.validem arkamdan "Kim bilir ne yediriyor cocuğa cocuk birden kilo aldı, gizli gizli ne veriyorda cocuk bu kadar kilolu oldu anlamıyorum, oglumu da sakatladi" demis. Esimle tartıştım en sonunda soyleher konuştuğu kulağıma geliyor dedim. Su zamana kadar ne guler yuzuMden ne hizmetimden eksik etmedim, tek lafina cevap vermedim. Ama bu saatten sonra susmam dedim. Kendisi hep beni yetersiz, eksik gostermeye calışıyor. Bu cocuğa bu kadar iyi bakmama cıldırıyor. Simdi kendisi tatilde, donduğunde neyapmam nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Siz olsaydiniz ne yapardınız?