Merhaba herkese.
Bu aralar biraz stres yaptığıım, endişe duyduğum bir konuyu paylaşıp sizlerden fikir almak istiyorum.

Eşimle kucuk bir ilin kamu kurumunda calışıyoruz. İkimizin de ilk gorev yeri ve burada 3.yılımızdayız, evleneli de 1yıl oldu. Yıl sonuna doğru eşim kurum sınavına girip puanı nereye yeterse ona gore il sececek. Benim kadromun burda olması sebebiyle şuan olduğumuz ilde de kalabilir. Her ne kadar bu şehri sevsekte iş ortamı sevilmeyecek kadar kotuye gidiyor. İdareden, calışanlardan kaynaklı sıkıntılar... Bazen eziyet gibi geliyor ikimize de. Bu sebeple ben de ailelerimizin olduğu ilin bir ilcesindeki belediyeye gecmek istiyorum, şuan aldığım maaştan neredeyse bin lira daha fazla alacağım ve bu eski dosyalarla, surekli değişen mevzuatla uğraşmamış olacağım. Belediyenin siyasi durumları, eksileri vs. evet bunların da farkındayım ama hayatımın geri kalanında bu kurumda olmak istemediğimden de eminim. Değişim istiyorum ama bana ne getireceğini yaşamadan bilemiyorum tabiki. Burada gecici olduğumuz icin kendi eşyalarımız yok, tamamen kendi duzenimi kurmak istediğimden bir an evvel gitmek istiyorum. Koklu bir değişim olacağı icin de bir yandan endişe duyuyorum. Aynı anda hem şehir hem iş hem ev duzenim değişecek. Ya ayak uyduramazsam diyorum. Siz olsanız nasıl duşunur, ne yapardınız?