Merhaba kuzular. Herkese hayırlı geceler. Beni bilen onceki konulardan bilir. Hani şu eltisine surekli hediye gonderen şahıs o benim

Hala da pişman değilim onu diyeyim baştan... Eltim yeni doğum yapmıştı yaa biz henuz yanına gidemedik Allah nasip ederse Ekim ayında memlekette buluşmaya karar kıldık. Bugun eltim aradı. Ağlayarak konuşmaya başladı... Eğer izniniz varsa yanımıza gelseniz ne guzel olur ben kotu bir donemdeyim Karalahana falan dedi. Epeyce konuştuk ve Ekim ayında memlekette goruşuruz diye karar kıldık. Konuşmanın iceriği şu kızlar...
Benim kayınpeder ve kayınvalide torun gormeye gittiler ya ilk torun bu arada. Kayınpederim sadece gram altın goturmuş

Hani şu Maşaallah yazılı olan altınlardan. Eltim kendisini ve bebeği cok değersiz hissetmiş ve bana ne dedi biliyor musunuz '' Karalahana ben senin hakkını yedim galiba. Sen her seferinde bir suru hediye ile geldin aramızda eltilik dışında bağ olmamasına rağmen. Ama biz sizin evinize bile gelemedik. Kusura bakma. Bak gordun mu babamla annem de sozde ilk torun diye geldiler ama bi gram altın takıp gittiler '' falan dedi... Ben uzuldum kızlar yaa... Yani ne diyeceğimi de bilemedim kız hungur hungur ağladı resmen. Şu anda da onların bulunduğu yere gitme imkanımız yok dediğim gibi Ekim ayında memlekette goruşeceğiz. Eşime anlattım bu olayı... Eşim inandırıcı olmadığını soyledi. Ama sizce de ilk toruna gram takmak az değil mi??? Biz amca Yenge olarak tam altın bile takmayı duşunduk...