guncelledim, arkadaşlar oncelikle yardımcı olduğunuz icin tesekkur ederim, ben dun magazanın genel muduru ile konuşyum, annem ile gittim cunku bana bir gun oncesinden yarın gel 11 de bir daha konuşalım, kamera kayıtlarına bir daha bakalım demişti, gittik knoustuk, ben yine ses kaydı aldım, bana dedi ki, goruntulerde posetinin icindeki şeyler onden bakınca yuvarlak ama yandan bakınca da kavanoza da benziyor sen kasanın yanını donunce dedi, bende tamam işte o gun sarımsak turşusu almışyım onun kavanozu bu dedim, ben tam net birşey soyleyemem sen tekrar calığtığın subene git tekrar izle goruntuleri magaza şefi ile dedi bana yolladı yanından annemle beni, biz tam genel mudurun gorevli olduğu şubeden cıktık, yemek getiren şirketin beyaz aracı orada yemek dağıtmak icin gelmişti annemle bekledik dışarı cıkmasını, cıktığında sordum abi X subesinde taslardan biri kayıp diyolar, sen bi bilgin var mı yok mu? bana hırsız diyolar calıtığım subede dedim, annemde sordu, adam tamam abla ben hallettim o işi bulundu dedi, annem oğlum ne olur gel anlat dediyse de adam yemekleri dağıtmam lazım gecikiyorum, ben gidince senin subeye soyleyecem dedi, annemle tekrar genel mudurun ofisine cıktık, adamı gorduk az once bulundu dedi bize, siz de bir arayın yemek getiren şahısı teyit edin dedim, ses kaydı aldım tabi ki telefon ile, genel mudur aradı, once şirket sahibini sonra calısanını v.s birkac kişi ile konuştu, ((" tamam, bulundu mu, demek ic icine gecmiş ")) dedi, magaza sefini (bayan olanı) aradı, X bey de sen de ( benim adım) 'den ikiniz de ozur dileceksiniz tum personelin onunde dedi, ben başka subeye alın ben o insanlar ile tekrar calışmak istemiyorum dedim, alamam heryer dolu dedi ama biz saat 11 de goruşmeye gidince 3 kişi iş goruşmesi icin bekliyordu...
neyse ben oradan cıktım gittim, subeme geldim ama magaza mud. ve magaza sefi benle doğru duzgun konuşmadı bile, hatta magaza muduru bana sen cık, git dışarda bekle diye sozler soyledi ( kendisi cok agresif ve parlayan biri) ve magaza sefi, X beyin konusmadan haberi yok ben ona konuyu anlatayım ikimiz bir konuşalım once dedi, ben tabi ki ses kaydı alıyorum, bir sure dışarda bekledim ve onun icerden hayır benim guvenim sarsıldı bir kere ben bir daha calışmam diye sozlerini duyunca iceri girdim ve tasın bulunduğunu yanımda size telefon acıldığını benden ozur borcunuz oldugunu, sizlerin yuzunu gormek istemediğimi ama sucsuz olduğum icin ve bana iftira attığınız icin benden ozur dilemenizi bunun genel mudurunuzun emrettiğini soyledim...
magaza sefi; bize yemek şirketinden bir bilgi gelmedi, 2 gundur nerdelermiş, bu taslar ic ice gecmiyor bize bunların bir cevabı lazım dedi bende banane herseyi neden bana soruyorsunuz, yeter artık gidin yemekleri kim getiriyorsa onlara sorun dedim, biz senle calışmak istemiyoruz dediler tekrar bende sizle calışmak istemiyorum zaten dedim ve cıktım tekrar genel mudure gittim ancak sekreteri beni odasına almadı, ben iletiyim soyleyeceklerini dedi, bende ne ozur dilediler ne basşka birsey beni o subeye istemiyolar, baska subeye verin beni dedim, sen bekle ben iletip geliyim dedi, ben bekledim kadın gelince bana sen istifanı vermişsin zaten bizim yapacak birşeyimiz yok demiş, bende benim sucsuz olduğum anlaşıldı neden bunun faturası bana cıksın neden ben işimi kaybedeyim, suclu olan kimse o cıksın işten bu kadar duygusal siddete uğradım deyince dur ben bir kere daha sorayım geleyim dedi gitti, geri gelince sen eski şubene git orda seni bekliyorlar hepiniz birlikte konusacakmışsınız dedi, tekrar eski subeye gittim, yine orada magaza sefi ve mudurunden baska kimse yok, beni buraya gonderdiler deyince magaza muduru bana daha agresif davrandı, gozleri fıldır fıldır iğrencc bir sekilde agzı titreyerek konuşuyor, sen olayı buralara tasıdın, biz senle anlaşıp bu olay kapansın diye istifa kağıdı imzalattık, sen buralara tasıdın olayı bende arkasını bırakmayacam, goruntuleri kriminale gonderecem , sonrada sana en buyuk tazminat davasını acacam diye sozler soyledi, bende bana birsey yapamazsın bir hakkın yok, benim masum olduğum kanıtlandı, taslar icicine girmiş yanımda konuşuldu dedim, bana bırak bu senaryoları dedi, ne senaryosu yapıcam ben sana yaaa ne sacmalıyosun sen dedim, oyle ic icine girmiş senaryolarını bırak sen bundan sonra olacaklara bak, pazartesi gunu buraya polis cağıracam, gelme artık buraya , genel mudure de gitme, annesi ile gelip duruyolar yanıma artık gelmesinler dedi genel mudur dedi, pazartesi gunu artık polis cağırınca gelirsin dedi, sonra telefonunu cıkardı birini aradı, X'ciğim nasılsın iyimisin benim bir derdim vardı yanıma gelsene bi cayımı ic, bugun olmaz diyosun nereye gidicem ben? tamam pazartesi dava dilekcesi acıcam oyle mi? tamam tamam deyip kapattı, sonrada boyle olmasını sen istedin bakalım gorecez tas mıymış neymiş posetteki sonrada en buyuk tazminat davasını acıcam sana, bu saatten sonra bu olaydan donenin taaa anasını avradını......... diyede kufur etti, bende ne kadar dava acarsan ac benim kimseden korkum yok, elinden geleni ardına koyma bakalım dedim gittim, ve butun bunalrın ses kaydı var bende hepsi de acık acık duyuluyor..... sonra gittim, ben orda işe girerken bana referans olan bi abla vardı onu aradım, olayı anllatım, guldu, senin gozunu korkutmak icin yapıyor o, birsey yapamaz dedi... sizler ne dusunuyorsunuz arkadaslar, inanın akıl verecek, yardımcı olacak doğru duzgun kimsem yok etrafımda, yarın bende once sgk ya gidip işten cıkarılma maddemi oğrenecem, sonra da işkura gidip akıl danışacam, nasıl bir yol izleceğimi bilmiyorum, bana bu işlerden anlayan arkadaslar yardımcı okursa cok sevinirim.... simdiden cok teskkur ederim hepinize