Bayanlar. Cok fazla sorunum var belki biraz uzun yazabilirim. kusura bakmayın şimdiden. Bana yardımcı olmanızı ve yapıcı yorumlar duymaya ihtiyacım var.
4 yıldır konustuğum erkek arkadasımdan evlilik teklifi aldım yaklaşık 6 ay once. Ailesiyle eski komşuyuz ama selam vermişliğimiz bile yoktur birbirimize. Erkek arkadasımın annesiyle ilk tanışmaya gittiğim de beni kapıda bekletti, komşusunda cay icmeye gitmişti. ve geleceğimi biliyordu. Tanışmaya geldiğinde benşmle hic konusmadı kız kardeşini cağırıp onunla cay icti. Sonra ikinci bi buluşma ayarlandı. Ve bana cok kotu davrandı. Yazmak dahi istemiyorum olmuş babam hakkında iyiki olmuş dedi. Daha sonra hic goruşmedik , evlilikten teklifinden sonra bizim eve tanışmaya geldiler, anneme alttan alttan hakaretler etti ama biz sustuk. Erkek arkadasım bu surecte hep yanımda oldu bana destek oldu. Ailesine karşı hep beni savundu. Aradan 3 hafta gecti sevgilimin zoruyla tanışmaya cağırdılar ve biz gittiğimizde kapıda bile karşılamadılar. o gunden bu gune hala nişan soz ne zaman olacak muhabbeti gecmedi aramızda. tabi bu 6 aylık beklediğimiz surecte annesi turlu turlu cirkeflikler yaptı. Annesi cocuğun butun arkadaşlarını arayıp bu iş olmayacak dedi. Bana mesaj attı seni istmeiyorum sen bize gore değilsin dedi. Buna rağmen aradan biraz zaman gectikten sonra yapıcı olmak adına kadına guzel mesajlar attım bana cok yapıcı davranıp sana pasta alıcam vs vs diyip mesajda cok guzel davrandı evine gittiğimdeki kadın cok başkaydı. Hic konusmadık yanıma gelmedi, yarım saat icinde cıkıp gidecekken sevgilim biz burdayız nereye gidiyorsun dedi, sanane sen kimsin benden ne istşyorsunuz diyip bağırdı. sonra benim ustume yurudu ve ben de ona benimle boyle konusamassınız dedim. sevgilim annesine susması icin bağırıp beni orada goturdu. Şimdi gel gelelim nişana. Annem nişan icin bekliyor sevgilim bir turlu masaya yumruğunu vurup gidip isticez demiyor. Ailesi de diyormuş ki tamam direk nişan olsun isteme felan olmasın. Annem de ben dul kadın vermiyprum diyip kabul etmiyor haliyle. Bu olaylar yuzunden sevgilimle cok kavga ettik. Ailesini ikna etmesini gectim, madem ailen istemiyor gel sen iste kızı ben senin destekcin olurum dedi annem. sevgilim onu da kabul etmedi benim ailem benim arkamda gelip istiicez dedi. annemde son bir haftanız kaldı ben yeterınce rezıl oldum millete dedi. Ama cocuk surekli bahane uyduruyor yok evde kavga cıktı yok suan sıkıntılarımız var vs gibi. ben bu konuları acınca da bana sen sus sen karışma diyor. karışmadığım zaman hicbirşey yapmıyor. Ailesiyle de konusmuyor bu konuları benim annemi de aramıyor. onun cok ustune gittim bu iş olsun artık diye cunku ben de cok bunaldım. Bu surecte cok buyuk tartışmalar yaşadık. Ama hala bi cozum yolu bulamadık. ozetle bu bi hafta icinde ailesi konusmaya anlaşmaya gelmesse annem bu işi sonlandıracak, ama onun ailesi de direk nişan olacak diyor. sevgilim de hala bu bi hafta icinde gelmeleri gerektiğinden ailesine bahsetmiyor. Kavga felan cıkmış evde. bana bahane gibi geliyor. bana bi cozum bulun sevgilim bu konu da biraz pasif.
GUNCELLEME : Eğer benim icin uğraşıp masaya yumruğunu vurup ailesinin karşısında durmazsa onumuzde ki hafta bu işi bitireceğim. sizlerin soylediği herşeyi anlıyorum , ama bazn bazı şeylerhemen bitmiyor. Sevgilimle aram bu kadar iyiyken aileler araya girince bozulmasına karşı ben de şok gecirdim. soylediğinizi dinleyip ona ailesinin karşısında dimdik durması icin bi zaman tanımaya karar verdim.
YA ANLAMIYORUM BU KADAR YORUMU , SEVGİLİMİN ŞU ANA KADAR Bİ SAYGISIZLIĞI OLMADI HERKES TAKILMIŞ ANNESİNİN BOĞAZINI SIKMASINA. KADIN USTUME YURUYUP NAMUSSUZ DEDİ BANA SUSTURMAK İCİN SIKTI DOVMEK AMACLI DEĞİL. AĞZINI KAPATTI KADIN ELİNİ ISIRDI SUSMADI. SON CARE ONU YAPTI KALDI Kİ COCUK BANA HAKARET EDİP KOTUU SOZ DAHİ SOYLEMEDİ. EĞER İLERDE AİLESİYLE MUHATTAP OLMAYACAKSAM NE GİBİ Bİ SORUN OLABILIR? TAMAM ANLIYORUM SİZİ AMA, SONUCTA ERKEK AİLESİYLW GORUŞMEYİP MUTLU OLAN Bİ COK ORNEK VARKEN BANA KARŞI SAYGISI OLAN BİRİNİ NEDEN BIRAKAYIM İLK ZORLUKTA NEDEN VAZGECEYİM. BU HAFTA SON HAFTA DİYE AİLESİNİ İKNA ETTİ GETİRECEK. GORUYORUM Kİ ODA UĞRAŞIYOR. ZATEN DEDİĞİNİZ GİBİ COCUK YANIMDA OLMASA VE GERCEKTEN ORTADA Bİ ŞİDDET OLSA UĞRAŞMASA BIRAKICAM. HEMEN AYRIL AYRIL AYRIL HERŞEY NE KADAR KOLAY GELİYOR SİZLERE. SAĞOLUN TAVSİYELERİNİZ İCİN AMA , BU YAŞADIKLARIMI HAKETTİĞİMİ SOYLEYEN HERKES ALLAHINDAN BULSUN. YAŞAMADAN BİLEMİYOR KİMSE NYİN NOLDUĞUNU BEKARA BOŞAMAK KOLAY OYLE SOYLERSİNİZ. BİR DE YAŞASANIZ Kİ ALLAH YAŞATMASIN HİCBİRİNİZE
Bir turlu olamayan nişan. BIKTIM!
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Bir turlu olamayan nişan. BIKTIM!