Ben artık anlam veremiyorum.

Bir erkek ne zaman bana yaklaşsa, ne zaman acaba doğru insan o mu desem hep sorun yaşıyorum.

Bana ilgi gosteriyorlar bir muddet, sonra bir anda ilgiyi kesiyorlar. 1 hafta sonra bir oğreniyorum ki sevgili bulmuş kendine. Demek ki benimle konuştuğu anda başkasına da yazıyormuş. Bu durum o kadar cok kez başıma geldi ki.

Gecen haftalarda da absurt bir durum yaşadım. Liseden beri bir arkadaşım var ismi Eren olsun diyelim. Bana mesajlar atmaya başladı birden bire. İnstagramda attığım her hikayeye cevap yazdı, surekli aralara iltifat sıkıştırdı, sohbet uzatmaya calıştı vs hatta surekli geceleri mesaj atıyordu. aslında duzgun biri olarak biliyordum onu ben bu arada. Neyse normal bir şekilde sohbet ettim ben Erenle, sevgilisi var diye biliyordum herhalde ayrıldılar diye duşundum. Baktım arkadaş listesine hala arkadaşlar. Ben de soğuk soğuk yazdım sonra da sevgilisi olduğunu bildiğimi ima ettim bir şekilde. Eren de bozuntuya vermemeye calıştı kem kum etti sonra da bir daha mesaj atmadı.

Gecmişte de eski sevgilimle ayrılma sebebim benden cinsel ilişki beklentisi olmasıydı. Ben istemeyince ayrıldı gitti. İki aylık bir sevgililik surecinde devamlı bu tarz muhabbetler actı ve ne zaman konuyu değiştirsem surat astı ilgisiz davrandı.

Yahu artık gercekten sorun bende mi diye duşunmeye başladım. Duzgun biri cıksın karşıma diye istedikce tam tersine bana ne niyetle yaklaşıyorlar. Herkese zarf atan biri olduğumu duşunmuyorum. Giyim olarak etek elbise giyerim ama bunun beni hafif bir insan olarak gostereceğini duşunmuyorum. Cidden uzuluyorum artık. Ben sevilmek istedikce takılma gozuyle bakıyorlar bana sanki.

Bundan iki uc sene once hep pantolon kazak tarzı bir giyiyim varken bile dershane biter bitmez sınıftan iki erkek yazıp durmuştu bana. Yine amaclarının o tarz olduğunu hissetmiştim iltifatlardan vs. Ve zaten gercekten hoşlanmayıp o niyetle yaklaştıkları icin dershanenin bitmesini beklediklerini duşunuyorum.