Niye bu erkekler her şekilde omrumuzu curutuyor. Hepsinden nefret ettim.
Arkadaşlarla oğlen yemek yedik.asgari ucretliyiz hepimiz. 3 kız arkadaşımız, faiz oranları duştu diye ev aldılar. İkisi yalnız yaşıyor,biri ailesiyle ama oda eve sadece belli bir miktar destek oluyor. yazları tatillerde en az 3 şehir gezer, kışın kayaklar da. Her kış 3 mont alır, pantolon marka alır, 240 lira oder... 100 bin biriktirmiş asgari ucretle. Uzerinde tamamlayıp ev aldı. Yalnız yaşayan arkadaşta 60 bin biriktirmiş. Allah daha da versin İnşaAllah. Ama insan uzulmuyor değil. Bende aynı işyerinde calışıyorum ama bana kredi cıkmıyor. Niyeee, cunku erkek kardeşime kredi kartımı verdim o aksattı ben odedim o harcadı banka beni aradı, artık engel listesine eklemiştim bankayı oyle oyle notum duştu. Bankayı arayayım kartı iptal edeyim dedim, annem engel oldu ihtiyacı var cocukları var ekmek mi alamasın hicmi vicdanın yok diye diye somurduler beni. Avans hesabıma kadar verdim, odemediler ben kapattım. Oteki arkadaşta abisine kredi cekmiş,abisi odemeyince icra gelmiş. Diğerini babası mahvetmiş. Ya arkadaş, babası abisi olmayan arkadaşlar almış yurumuş ev almış araba almış ama bizler halen daha cop alamadık. Duğunum olacak ev arıyoruz kiralar 1500 eski evler 1000. Bu saatten sonra evde alamayız. Nişanlımda asgari ucretli. Sanırım o da kardeşim gibi sorumsuz. O da erkek kardeşinin arkasını toplamış. Cebinde harclığı kalmamıştı para verdim. İlk işi sigara almak oldu. İcme şunu cokmu lazım diyorum tiryaki değilim zamanla bırakırım diyor. Ya ben ped bile bim deki en ucuz olanından alıyorum. Yazık gunah 15 lira hergun sigaraya verilirmi.
Son olarak bekar ve yaşı kucuk arkadaşlar! Ailenize destek olun ama sınırınız olsun. Fedakar olmayın. Birikim yapın geleceğinizi kurun. Duğunum olacak beni borca sokan erkek kardeşim cay bardağı bile almadı. Babam da eline geceni oğluna harcadı o da destek olmuyor. Cok pişmanım siz yapmayın