Herkese merhaba.
28 yaşında calışan bir kadınım. Rahat bir ailede buyudum kıyafetime vs. Karışılmadı. Annem, ananem hepsi acıktır bikini de giyerler tek başlarına tatile de giderler. Aile yapımızı anlayın diye yazıyorum bunları.
Tayin durumu olan kariyer meslegim var. Ailemden uzakta kendi başıma yaşıyorum.
Bir onceki ilişkim sevgilimin evli olmasını ogrenmemle bitti. ( eski konuma bakabilirsiniz. )
Şimdi kendimi az cok tanıtıgımi duşunerek soruya geciyorum.
Şu an konuştuğum kişiyle tamamen tesaduf eseri tanıştık. Seviyorum ama yeni sayıldığı icin buyuk bir aşk yok ortada henuz.
O hemen evlenmek istiyor. Aralık gibi duğun yapmayı duşunuyor.
İnsanlığını seviyorum, huylarını seviyorum ama aklımı karıştıran bazı noktalar var ki evlilik icin onemli mi değil mi bilmiyorum bu yuzden sizlerden fikir istiyorum.
Kendisi guneydoğulu biz batılıyız.
Evlenirsek onun bulunduğu ilde yasayacagiz cunku siyasetle uğraşıyorlar.
Babası milletvekili abileri de oyle kendisi de ileride duşunuyor. Bu da benim meslegimden istifa edip avukatlık yapmamı gerektiriyor.
Onun dışında inanılmaz yogun. Telefonu 5 dakika susmuyor surekli birileri arıyor.
Hayatları taziye, hastane vb. Gezmekle geciyor.
Babası ankaradan geldiğinde zaten komple yogun.
Ve bu hep boyle devam edecek. Yemin ederim telefonu yarım saat sessize aldı actığında telefon bildirimden kilitlendi.
Kultur farkı da seziyorum. Henuz bana bu konuda yorum yapmadı yıllardır o toprakların gelenek gorenegiyle buyumuş.
Siyasi goruş olarak farklıyız. O milliyetci ben daha sola yakın bir insanım.
Şimdiye kadar hic kavga etmedik. Bana cok saygılı anlayışlı ama bunlar ileride sorun olur mu aklım cok karışık.
Bunları yolda giderken yazıyorum o sebeple anlatımda kopukluk olduysa Ozur dilerim.