Hanımlar merhaba. Artık birileriyle konuşmazsam cat diye catliycam oralardan duyacaksınız sesi! 4 yıllık evli, 4 yıla halt yiyecekmiş gibi 2 cocuk sığdıran bir kadınım. Kızım 3 yaşında oğlum 3 aylık. Kocam da 30 yaşında Ben de 28 yaşındayım ama sanırsınız ki 78 falan, o derece yorgun o derece bitkin o derece bıkkın.. Sevgili kocam hic bişeye elini surmeyen, surmediği gibi surekli de bana iş cıkaran biri. Yattığı yerden halime bakmadan utanmadan arlanmadan istekleri hic bitmez.
Eve gelir bi soyunur inanın girişten tutun da yatak odası haric evin her yerinde bir parca eşyası vardır. Aslında kirli sepetinin yerini de biliyo ama bilmezden geliyo sanırım. Kızım oğlum doğduktan sonra mızmızlıkta rekor kırıyor, daha once kendi halinde sakin sakin oynayan cocuk şimdi surekli benimle oynayın diyor, oynamayınca da her zaman her şeye yaptığı gibi sanki kolu bacağı kopmuşcasına basıyor bağlığı Oğlum konusuna hic giresim bile yok ama derdimi anlatabilmek icin giricem mecbur Oğlum henuz 3 aylık olmasına rağmen surekli kendisiyle konuşmamızı bekleyen, surekli kucakta evin icinde dolaşıp duralım diyen, en uzun uykusu 15 dakika falan olan bir yavru. İnanın evde surekli bi ağlama sesi surekli korkunc bir kargaşa var ama binde butun bu hale rağmen istekleri ve beklentilerinden asla vazgecmeyen bir koca da var. Artık beni tam anlamıyla cıldırtıyor cok korkuyorum koca katili olmaktan. Kendisinden bişey istesem ki en fazla cocuğu bi beş dakka tut da bi tuvalete gideyim falan derimdir, inanın bir savat bir surat bir oflama bir puflama insanı istediğine isteyeceğine dibine kadar pişman ediyor. o 5 dakikada 50 kere HADİ AMA AĞLAYACAK ŞİMDİ diye bağırması da cabası. Buyuk kızımla yine az biraz daha ilgileniyor ama ona karşı da sabrı cok az. Arkamı donmemle iki cocuk gibi kavga etmeleri bir oluyor.
Tum yaşadıklarım gozunun onunde ama adamın bekletileri hala had safhada. Neymiş annesinin evinde butun kıyafetleri utulu olurmuş. Be adam şu kucuk sıpa doğmadan once bu evde de oyleydi diyorum yok sanki hep boyleymiş gibi davranıyor. Bugun dolaba su koymaya fırsatım olmadı diye laf etti.
Genel olarak cok huysuz bi adam değildir ama cok huylu bi adam da değildir Şimdiye dek pek bi yardımını desteğini gormedim ama hanımlar gercekten fenalardayım ve ben bu haldeyken ciddiye bile almayıp bişi yokmuş gibi davranması artık sinirlerimi zıplatıyor