Merhaba hanımlar
Benim 5 yaşında bir oğlum var ve bayramda kayinvalidemler gittiğimizde onların olduğu şehirde biraktim. 5 gun kadar sonra benim yaşadığım şehre gelecekler zaten. O zamana kadar oğlum orada.

Şimdi durumu şoyle aciklayayim.. benim kayınvalidem cok cok cok şukur ki (maşallah da diyeyim ) cok hoş bir insan. Oğluma iki yil oncede gelip bakmisti. Okuma yazma bilmez ama bir cok okumustan daha bilgilidir ve ilgilidir. Oğlumla olmayı cok seviyor, oglum da babaannesini, onla olmayi cok sever. Hatta annemle aynı şehirde yaşıyoruz ama ben kayinvalideme cocuğu bırakıp cıksam evden anneme verdiğinden daha rahat oluyor icim. Annem de cok ilgilidir ama soylenir, oğlun şoyle yaptı boyle yaptı diye. Her neyse kayinvalideme guvendiğim kısmı acıklamış oldum

Kayinvalidemlere de gorumcelerim gelmişti ve ev kreş gibiydi ) benim oğlumla 9 kucuk cocuk vardı bayramda ) haliyle oğlum gelmek istemedi. Ona acikladim bir sure ayrı kalacağız yine de kalmak istiyor musun diye, evet dedi. Kayınvalidem de ozlersen ya da ozlerse hemen getiririm merak etme dedi. Mesafe 2 saat değil.

Şimdi mesele şu , butun bu şartlar altında siz olsanız 10 gun bırakır miydiniz cocuğunuzu? Benim icim cok rahat, gunde iki kez goruntulu konuşuyoruz filan. Gorumcelerim de kayınvalidem de harika insanlar. Coluk cocuk bir arada surekli geziyorlar. Ama benim annem bana kızıyor bıraktık diye, kız kardeşim anneligimi sorguluyor.

Cok uzun oldu farkindayim, kusura bakmayın. Sadece aciklamaya calışmak istedim. Fikirleriniz benim icin onemli.