Merhaba ,

suan icin kafami duslerimi yoran konuyu yazip paylasmak istiyorum....

anlatacagim olaylar cok oncesinden cocuklugumdan itibaren basliyor aslinda o yuzden kisa kesmeye calisacagim .

Annemgil tatilden donmeden bir gun once basladi olay(Uvey) kiz kardesimi annemgilin eve birakip beraber ortaligi toplayip temizleyecektik (Uvey kardeslerim var oz Anne Babadan ben tekim, Oz baba ile gorusmuyoruz) lakin Ekrkek Kardesim ki henuz 18 yasinda Alman sevgilisi ile evin alina ustune getirmisler (Evet annemgilde arada sirada kaliyor kendilerine ait odalari var, Ben tasvip etmesemde)kiz kardesimin yatagini pisletmisler oda tabi bagirip cagirdi xaptiginiz yatagi temizleyin diye sonra kavga gurultu koptu. Ikside benden 6/7 yas kucuk ve epey Boylu poslular ayrimak isterken arada kaynadim yumruklar fln bana geldi bende ortalik sakinlesin diye sevgilsine cik disarda bekle sen cikarsan kardesimde senin yanina gelir dedim diye Kardesim olcak kisi bana tokat salladi kulaklarim cinladi resmen ve dolabin uzerine dustum her yerim mosmor oldu ki polis fln da geldi.

Ardindan anneme ya kocasi ve kendisinin artik gerekeni yapmasini yada sikayetcigi olucagimi soyledim.
Bana cevabi o cocugun dosyayisna hic birsey yazilmiycak yoksa sizi ( esim ve beni) gebertirim dedi

bende tabi o an sinir île bagirdim artik yeter yaptigin ayri seci kac yildir sustum birsey demedim diye agladim . o anda Kocasi telefona bagirdi o khp. Bogazini keserim Oglunu polis goturur diye benim icin diyor . Olaylardan sonra bende Anneme mesaj attim kocana birkez sus bile diyemedin benim icin oysa iki gun once bosanmak istiyordun ki gercekten Bosanma asamsindalar barimisalrdi .

Neyse Bayramda yanina gitmedim belki artik bi tavir gostermem gerek diye yoksa herzaman hci birsey olmamis gibiydim.

Umrunda degilim galiba takiliyor kendisi Esi ile yine kavgalilarmis.

Bizde uzun yola cikicaz icimde yillarin ofkesi var hala gecmiyor ama helalik almadan gitmekde icime sinmiyor bari Annem sevsin diyorum oda sevemiyor beni ....